Home

„Trebuie să discutăm despre homosexualitate”, zice sfătos ambasadorul Franţei la Bucureşti, Henri Paul, care ne îndeamnă să-i învăţăm şi pe copii despre cum devine chestia cu sodomia. Ei da, exact asta ne mai lipseşte, cher Henri, în climatul ăsta schizoid, să-i mai tîmpim şi pe copii, să le explicăm de ce tata trebuie să doarmă cu vecinu şi mama cu tanti Aglaia. Aşa e, aveţi dreptate, nu sînt european, sînt depăşit, sînt ancorat în trecut, bla, bla, bla.

Să fie LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali) acolo, la ei, dar între patru pereţi, nu pe stradă, nu în viaţa publică şi nu la şcoală, lua-o-ar dracu de şcoală, că numai asta-i mai lipseşte nenorocitului nostru de sistem educaţional, pe care tot experimentează nişte funeri cu goange-n cap. Şi mai lăsaţi-mă  cu drepturile minorităţilor sexuale, că azi-mîine o să-mi cereţi să-i protejez pe ăia care şi-o trag cu animale, sau, de ce nu, pe sărmanii pedofili, doar oameni sînt şi ei. Chiar aşa, monsieur Henri, de ce n-am băga nişte ore de pedofilie în şcoală? Să fim progresişti, n’est pas? Ia vorbiţi dvs cu Funeriu…

8 gânduri despre „Sodomia salvează România!

  1. Oooo DA-i ( adica ODA) in pastele lu’ mamicile lor! Funerariu ar fi in stare sa bage chestia asta in minunatia lui de reforma, ca la ce mecla afiseaza numai la d’astia te duce gindu’!
    Banzai!

  2. Zoofilia oficializată e „the next level”. Ne despart cam 5, maxim 10 ani, cred.

Lasă un comentariu