Home

”Decît să fiu mîrlan, mai bine pierd alegerile”. Zicere absolut memorabilă a sasului, în campanie. Klaus e un Herr, fără doar și poate. Doar atît să fie și tot e o schimbare majoră în fruntea statului. Chiar, vi-l imaginați pe Johannis înjurînd scabros, dîndu-i unuia un cap în gură, furînd un telefon, făcînd o glumă groasă, de autobază, hăhăind insalubru sau urcîndu-se pe mese, la crîșmă, cum făcu azi Băsescu?

Apropo de cel care ne-a mîncat zilele atîția ani. Mie îmi vine să-l compar, pînă la un punct, cu Ilie Năstase. Talentat, adesea simpatic, dar neam prost, cît cuprinde. Mîrlan, carevasăzică. Gata să-și înjure adversarii, să se țigănească enervant cu arbitrii, să-l facă pe unul, Harold Salomon, jidan împuțit, să vină cu o maimuță pe umăr la o partidă cu un negru (Arthur Ashe), să-și arate chiloții în public ș.a.m.d.

Parcă e altceva, parcă respirăm un alt aer, nu vi se pare?

Un gând despre „Domnul și vagabondul

  1. Sa fiu sincer, prefer sa fie oricine presedinte cu conditia ca lucrurile sa mearga bine si pe la noi, ca peste tot pe unde am fost, totul e macar lapte, daca nu cumva si miere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s