Home

Cu sau fără legătură cu grozăviile din Franța. Vă imaginați ce s-ar fi întîmplat cu cineva înainte de 89 dacă ar fi îndrăznit să facă, în prezența unor trepăduși de partid cu mintea mult prea odihnită, o glumă cu Ceaușescu? Nu? Păi atunci să venim mai aproape. Ia puneți pe rețele (Facebook, Twitter, șa) o poantă caricaturală cu șeful popilor. Să vedeți ce valuri de reproșuri contondente o să vă inunde. Dacă nu veți fi trimiși direct să ardeți în focul Gheenei. Sau, încercați să-l luați peste picior pe noul Mesia, KWI. Uau! Ați pus-o de mămăligă!

Bref, nu există pe lume oameni mai periculoși și mai jalnici decît constipații la creier care n-au umor. Vorba asta, pe care o aud tot mai des: ”cu așa ceva nu se glumește”, e scuza inventată de ei. Dacă vreți să-i depistați mai ușor, băgați-le o ironie fină. Unde-i doare mai tare. O să-i vedeți cum se încruntă, cum le tremură buza, cum li se albesc articulațiile, cum pufăie ceva a replică scrîșnită. Ei, imaginați-vă că respectivii ar avea în clipa aia un kalașnikov în mînă…

6 gânduri despre „Proștii n-au umor

  1. @Cârcotașu: citez din cineva, n-are importanță cine: ”Gazeta aia nu are cum să te ofenseze decît dacă alegi tu s-o citești”. Punct.

  2. @Cârcotașu: bro, eu n-am citit-o, și nici nu mă prea atrage cine știe ce. Nu gust umorul franțuzesc. Ideea rămîne: nu-ți place, vezi-ți de drum.

  3. Apropos de vremea ailaltă. Ma aflam într-o oarecare poziţie, profesional vorbind, poziţie în care, vrând, nevrând, aveam de a face cu un trepăduş din ăsta de care ai pomenit. Vine omul într-o zi la mine şi mă întreabă ce mai fac. Mie omul mi se părea destul de destupat la minte aşa că n-am de lucru şi îi răspund: „Construiesc socialismul. Mai am vreo două cărămizi şi e gata”. Te las să-ţi închipui ce a urmat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s