Home

Chiar mă gîndeam, pe cine o mai găsi vinovat Căpetenia de tot dezastrul din ţară? E, uite, sabotorii din interior! Aşa-i că nu v-ar fi trecut prin cap? Guzganii partidului, vechii lui camarazi de arme şi mînării! Nu i-a numit, dar cine nu-i ştie, mai ales după ce şi-a aruncat în avans buzduganul blond, Duduia!  Bine, şi liberalii, ei sînt vinovaţii de serviciu, dar îi mai lăsăm o tură. Aşadar, jos Blaga-Berceanu-Videanu! Jos banda celor trei! I-aţi sabotat lacheul, nenorociţilor!

Acu, să şedem şi să cujetăm. Cînd leul bătrîn se jigăreşte, îi cad dinţii, îi curge un ochi, umblă mai mult mahmur şi mai şi uită ce-a zis, de la o zi la alta, haita simte imediat. Degeaba a răcnit năpîrlitul, degeaba i-a ameninţat cu opoziţia, haita vrea să înfulece repede, cît mai poate. Ce-o să facă, o să-i dea afară pe greuceni? Hm, cam greu, ăştia sînt cu banii, cu influenţa. Şi să-i înlocuieşti, cu cine?  Cu alde Preda, Voinescu, Macovei? Ne, cam subţireanu. Ăştia le au cu pixu, cu laptopu, nu cu euroiu. Cu gaşca udristă? Pedelicii se cam feresc de Nuţi, spaima reformuţii (brand M. Badea). Cu uneperiştii lui Oprea? Asta nu-i bună nici de glumă. Aşa că, haita va merge mai departe. Minţind, sabotînd, şmanglind, trăgînd sfori. Iar dacă va simţi că e momentul, nu va ezita să-l sfîşie pe leul hodorog. Şi pe leoaica lui purie.

6 gânduri despre „Duios sabotorul trecea

  1. Oare kamikaze nu erau tot un fel de teroristi? Io cred ca primul terorist se va transforma in kamikaze incercind sa-i elimine pe greuceni.Aia se vor stringe ca aricii, ca doar nu-s nebuni sa lase ciolanu’.
    Sper sa-i reusasca ultimul atentat! Sa distruga gasca si sa moara odata cu ea! In spiritul kamikaze!
    Banzai! (asa strigau dementii aia cind isi parcau avioanele in navele americanilor)

  2. Corect, ăştia vor muri împreună, altă şansă n-au. Şi-l imaginează cineva pe Berceanu cerînd „azil politic” la liberali? Sau pe Udrea rugîndu-se de Ponta s-o ia în PSD? Vor muri cu şeful haitei de gît.

  3. Daca le e ochiul dracului mai drag,si asa e,Vor Trada pe ultima suta de metri.Esential e sa le supravietuiasca banul,Oricum au minciuna si tradarea in sange.
    A murit regele , traiasca regele.

  4. Nu vor mai avea ce trada ca se prabusesc toti,in gheena, in balot expandat.Na asta e brandul meu.
    Postarea ta imi trezeste in teasta alt gand.
    Dementul saf este evident bun de pacient la psihiatrie.De cate ori pe an sunt astia(sefii de stat, catindatii, alesii,etc) trecuti prin consul psihiatric.
    Asta este bolnav rau si nu vede nimeni, nu semnaleaza(nu noi de noi pe bloguri, trebuie dat semnalul, la emisiuni de mare audienta, cu riscul amenzii) macar vreunul din cand in cand ?
    Trimiteti-ii la psihiatrie la consult si tratament, domnilor ziaristi.
    Si ultima solutie, inca o revolutie.
    Cu iatagane, coase furci, banere, molotoave………. cartoafe si fara boarfe. Sau cu ele. sunt si ele bune la ceva intotdeauna.
    Maria S.(Timisoara)

Lasă un comentariu