Home

Are omul ăsta, pe care nişte trepanaţi îl văd providenţial,  un talent de a da cu mucii-n fasole, ceva de groază. Gafează, mai ceva ca un şef de post. Ba se umflă whisky-ul în el şi se răţoieşte la ruşi, ba-i jigneşte pe franţuji, ca un cocalar, c-au venit să-şi ia tainul, ba anunţă rînjind că un român din cinci e poponar, ba se umflă-n pene că la noi nu vine criza, ba se suceşte că, să vezi chestie, vine, dar n-avem nevoie de împrumut de la FMI, ba că avem totuşi nevoie, ba trîmbiţează că a trecut criza, iac-aşa, că are el semnale, ba că nu… Ce să mai zici, frate, ăsta-i dus cu pluta, rău de tot.

Azi a mai dat odată cu palma-n căcat, şi i-a umplut şi pe medici de scuipaţi. Ăştia scăpaseră pînă acum. Auzi brîul, cică şcoala românească scoate medici de tot rîsul, care dau diagnostice greşite, fără număr. 40 la sută, uau! Ăia din Franţa şi Marea Britanie, unde-i full de medici români, sînt nişte retardaţi, habar n-au ce-i aşteaptă. După ceva vreme, a ieşit administraţia cotrocenistă cu un comunicat, încercînd să dreagă tîmpenia, că să vedeţi, da preşedintele a citat greşit nu ştiu ce raport… Ăsta-i preşedintele ţării mele? Ăsta-i. A reuşit el să prostească vreo 5 milioane de ciumeţi să-l voteze din nou? A reuşit. Păi, înseamnă că-l merităm, nu? Să nu mai vină tatulicii să mă-ntrebe dacă-s mîndru că sînt român, că le rup gîţii.

3 gânduri despre „Cu mucii-n fasole

  1. Pârţescu (asa-i spune nepotelul meu – e pudic) face ca ala: „Zi-i ma tu chior ca sa nu-ti zica el tie!”.
    Pai, daca habar n-are ce e ala rateu – ca la cata scoala/…si ce scoala… a facut el – sa-i spun eu: rateuri se numesc singurele produse ce sunt produse de ratati.
    Contabilizand rateurile si ierarhizand – aici, in Romania – ratatii, presedintele tuturor romanilor nu poate fi – in ultimii cinci ani – decat Ratatul ratatilor.
    … si Boc si tot guvernul sa nu se supere dar… sefu-i Sefu’.

  2. @ KinR: Un mare cretin, şef peste nişte cretinei. Zău dacă nu-l merităm pe, cum îi zice nepotul tău, Pîrţescu. The land of shit, wtf!

  3. Unknown land … cam asta este adevarul.Nu pe chestia cu „mamaliga nu explodeaza” s-au bazat toto care au condus aceasta tara??
    Nu stiu daca ne meritam soarta , dar … cei care nu i-au votat ce vina au??

Lasă un comentariu