Home

Aşadar: opoziţia iese din sală la votarea legii pensiilor. Rămîn 80 de ciumeţi de-ai puterii. Şi votează „pentru” …170! Superb! Ce urmează? Scandal, tocşouri, de-ale noastre. Ce reacţie au împricinaţii? Păi, cum ce, glumiţe,  tupeu cît cuprinde, d-astea.

Madam Roberta l-a luat la mişto pe Ponta, că e micul Caţavencu, he, he, he, chestii uşurele. Fireşte că n-a răspuns la întrebare: femeie, cum ai numărat 170 de voturi de la 80 de indivizi?

Îl aud şi pe Preda. Cezar Preda. Cinic şi obraznic. Că de ce-au ieşit ăia din sală şi plîng de mila pensionarilor, demagogii! Nimic despre voturile ciordite. Ei, lasă, în lendofciois merge.

Frate, eu cînd îi văd pe panacoţii ăştia la tv, îmi vine să-mi ascund portofelul, că nu se ştie…

UPDATE: Psss, hai că se reia votul! E un fel de a spune, fuck you, tot v-o tragem, bă!

12 gânduri despre „Panacoţii

 1. Adica astia sint panacotari. Adica ciroditori. Adica hotomani.
  Mai rau decit turcii si fanariotii la un loc. Aia erau umani, luau doar 10% (zeciuiala).
  Ai dreacu cu melcii lor!

 2. Bre shogunule, şi hoţii-s specializaţi, care ciorditori, care şuţi, care panacoţi… Da cred că le pot spune simplu: pedelici

 3. Pingback: Tweets that mention Panacoţii « Blogul lui Teacă -- Topsy.com

 4. Inca o anomalie. Pe votul electronic de regiula se atingea o prezenta intre 110-130. Exemplu: prezenta – 129, DA 119, Nu – 3 si Abtinere – 4. Cvorum necesar 167 prezenta la vot. Probabil ca s-au prins si s-a trecut la vot cu mana ridicata. In cazul acesta iata un exemplu pe un vot in ansamblu pe un articol:Pentru – 160, impotriva – 0, abtineri 7!!
  Chiar si asa imaginile stau marturie ca in sala nu erau mai mult de 80-82 deputati.

 5. @Sictireli
  Pai astia ne mint in fata in timp ce i-am prins cu mina in buzunar. Dar de fapt, de vina e pixelul albastru. Si ca Cotoi a vazut la dublu e explicabil. Era pe etnobotanice. Alma era intr-una din zilele alea… dar si Opozitia a dat-o de gard la greu. Voicu ala de la PNL ori e dobitoc ori e dobitoc, una din doua. Se bilbiie la TV de parca a fost mina in mina cu ei. Crin ce are de zis?

 6. Oare de ce nu ne intrebam si ce fel de”protest”o fi asta,practicat cu sarg de opozitie-iesitul din sala la orice situatie de acest fel.PENTRU ASTA I-AU VOTAT ALEGATORII,CA SA IASA FRUMOS DIN SALA SI SA-I LASE PE CEILALTI SA FACA CE VOR?!!!NU CUMVA TREBUIA SA FIE ACOLO,TOTI,SI SA VOTEZE”CONTRA”,ARGUMENTAND IN TOATE MODURILE POSIBILE,INCLUSIV IN MASS-MEDIA,DE CE SE OPUN?!!!EU CRED CA ASTA AR FI FOST IN INTERESUL ALEGATORILOR.
  Asa,…ce comod : opozitia iese si jaful/hotia pdl-ista se poate desfasura in voie,fara nici o opozitie(CARE…”OPOZITIE”?!!…),deveninid,CULMEA,LEGALA!!!
  NONINTERVENTIA,NONIMPLICAREA NU SUNT CALEA DE REZOLVARE!!!
  ASTA E VALABIL PENTRU TOTI.A STA DEOPARTE,A ASTEPTA CA…”CINEVA”SA REZOLVE PROBLEMELE,E O DOVADA DE IMBECILITATE IN TOATE FELURILE.TOTUSI,CAND NE TREZIM,NU DE ALTA,DA’NI SE CANTA ASTA IN FIECARE DIMINEATA,BA SI SEARA TARZIU?!!…

 7. Pai de ce sa iti ascunzi portofelul?? Stiam de frauda de la alegerile din 2004 si nu a pus nimeni nimic ca toti se bucurau ca nu a iesit PSD-ul.De atunci incoace de cate ori s-a fraudat toata lumea a tacut sau 90% , restul eram comunisti.
  Acum cand ne merge prost la 90% toti spun ca nu l-au votat pe …Basesecu, insa… a fost ales.
  Fapt este ca de la prima tacere a fost convins si au fost convinsi ca pot sa faca orice fara sa le stea cineva impotriva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s