Home

Încrederea în guvernul Boc V e de 9 la sută. Cam atît (depărtaţi niţel degetul gros de arătător). Mai mult de nouă români din zece nu dau pe executivul ăsta nici măcar un scuipat de bufniţă. Treaba e că acest sondaj vine după remaniere!

Carevasăzică, ai împrospătat şeptelul, ai scos din turmă nişte berbeci bătrîni şi ai băgat în locul lor nişte cîrlani modificaţi genetic. Boon. Cine-a venit în locul bolovanului Şeitan? Unul, Botiş. Repede poreclit de sindicalişti Mutulică. Cine ştie de ce. Iar după Vlădescu, zurliu de felul lui, dar un tip cu personalitate, vine Ialomiţianu. Un nimeni cenuşiu. Ce drac de încredere să ai? Nu-i aşa că-ţi vine să-i regreţi pe hoţii ăia de Berceanu şi Videanu?

Una peste alta, ai avut nevoie de nişte miliarde de euro împrumutate cu amîndouă mîinile şi o grămadă de zarvă în parlament şi în societate, ca să ajungi la o căcărează de încredere. Ei, las că merge şi aşa. Cînd vor ajunge la 0,1 la sută, mai face providenţialu o remaniere şi o să-i înlocuiască pe cîrlani cu nişte loaze. Sau cu nişte pupeze, că e la modă. Măcar ne vom distra.

P.S. S-a trezit epicureanul să-l critice acum pe Boc. Cică nu ştie cum e cu economia, criza, alea. Păi bietul tolomac nu pricepe nimic. Cred că dacă-l trezeşte nevastă-sa noaptea din somn, zghiară năuc: Da, şefu!

3 gânduri despre „Mutulicii

 1. Adrian ,mie nu mi-e dor de ei,sa-i ia naiba pe toti cu curvernul lor de cacat! :mregreen:
  cat despre plezirist,s-a trezit vorbind si asta! pai,de ce ai mai stat in guvern ,mai nene care esti tu epiCURean? 🙄

 2. Punct tintit, punct lovit,dar eu ma bucur, doar dupa 15 octombrie a.c., si dupa aceea, asa pe la vara viitoare, cand o sa vad daca ies din toamna, iarna, primavara. cum ies si daca pocnesc.
  Cine ?
  bostaniiiiiiiiii………

  Maria S.(Timisoara)

  L-am auzit pe jurnalistul arogant spunand, ca cica i-au pus nataraului de la finante, intrebari de dificultate la nivel de gradinita si habar n-avea ce sa raspunda, deci, e bai mare cu remaiatii astia.
  De plans dupa jagardele nu voi plange, asemenea greseli chiar nu fac.

 3. Ce interesant : care,cum este scuipat afara din barca puterii,se trezeste,asa,brusc,in el vocea constiintei(sau ce o fi…)si incepe sa dea pe goarna critici si opinii dizidente,de te intrebi cum s-o fi pertecut”miracolul” schimbarii…Papagalul de Vladescu are acum”opinii”(hai,ca el a mai zis cate ceva pe aproape de carteala…),ba si Bordureanu…pardon, Videanu ii da cu criticile de nu ai loc…Daca nu sufera careva de grave tulburari de memorie,va mai amintiti de aia dinainte,din alte guvernari?…Tot asa,cum zburau,cum criticau….Da’cat erau pe ciolan,mucles!!!Apropo,domnu’Teaca,e valabil si pt.liberalii matale,nu te supara…sau supara-te,da’fa-o constructuv,daca se poate.E tare nasol,de astia avem parte,ca ei sunt”emanatiile”acestei natii…Se chiama ca e cazul sa mai primenim atmosfera.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s