Home

„Profesorul care lucreaza 16 ore pe saptamana s-ar putea sa fie platit mai bine decat mine, care lucrez 16 ore pe zi. Sa-si caute eventual un al doilea job. Asa-i in capitalism”, a transmis seful statului unui ascultator RRA, nemulţumit de salariile profesorilor.

Clar, preşedintele îi urăşte visceral pe dascăli. Cred că i se trage din şcoală, o fi fost pedepsit, urecheat, plesnit, nu m-aş mira să aflu că a fost o loază. Văd că se împiedică iar de ei. A nu ştiu cîta oară. Văd că aruncă iar în derizoriu munca lor.

Afirmaţiile omului sînt o tîmpenie. Niciodată un profesor nu va lucra doar orele în care predă. În spatele unei ore la clasă sînt adesea multe ore de pregătire, de studiu. Dar asta n-are cum să înţeleagă un fost elev care se ascundea de dascăli în budă, la fumat. Atîta pricepe, atîta scoate din el. Un primitiv veninos, care a trecut prin şcoală ca prin crîşmă.

10 gânduri despre „Gîndire de loază

 1. Nene Teacă, ăla ne urăşte pe toţi! Dacă nu lăudăm gustul căcatului pe care-l face el şi gaşca lui de împuţiti! Nu ne convine…valea!
  „Nu-ţi ajung banii… mucles şi mîna pe sapă, bă profesoraş de trei parale, bă pensionar cancerigen şi milog, bă handicapatu’ dracului, bă grasule care stai tu pe gîtu’ ăluia slab! Pleacă dracului din ţara mea dacă nu-ţi convine!”
  Nu cu asta ne-a obişnuit???. Ba da!
  Se pare ca ne-a plăcut, de mai stă o tură la cotroceni!
  Stai să dea frigu’…
  Banzai!

 2. @Dom’ Teaca te-am gasit prin intermediul amicului Sictireli si nu-mi pare rau 🙂 . Pai prietene, eu tot zic despre „colega” de vreo cinci ani si mai bine de zile, dar romanu’ tot roman, pentru o litra de zahar sau olei a mai stat la falusu’ sceleratului o data. C’asa-i romanu’ ! Oricum blogul meu iti sta la dispozitie si crede-ma ca nu „minciunesc” (na, ca era sa zic „basescesc”) cu nimicuta pe el. Oricum te-am trecut in blogroll asa ca sper ca vom auzi si de bine nu doar de basescu 🙂
  sa fii iubit
  marcus

 3. Pingback: Zeus dixit. Iar! « Arsulici

 4. Base ii uraste pe toti- asta ar fi adevarul .
  Mai precis ne uraste pe toti ,Ii iubeste pe americani.are omul o slabiciune. Acum ce ar fi sa ii iubesti pe profi?/ Doamne feresteca doar ii invata pe altii numai prostii si nici exemplu bun nu sunt ptr ca pun de greve.Pe pensionari-trebuie sa dea coltul mai repede, pe medici- poate ii iubeste pe austrieci – ca pe ai nostri nu da 2 bani.Pe noi toti?? – ne trebuie carti de identitate cum nu mai are nici un stat in Europa -ca doar noi vom plati comisioanele de aplicare, carduri de sanatate cum altii nu au ,-daca nu avem sistem sanitar macar carduri sa avem , un turism sudezvoltat promovat la marea baseala -ce ne trebuie noua sunt cazari de la 100 euro pe noapte .Si o tot putem continua.
  in schimb FMI vine si ne spune cum se pozitioneaza hartia la buda ca poate asa mai facem o economie-sa nu ne spuna sa folosim brusturi, armata prost echipata cu toate jafurile third hand ale USA moare prin Afganistan, ca la noi- nu avem oricum nevoie, iar serviciile secrete stau pe ramurele- numai sa nu cada.
  Asta e Baselu votat , adulat si bagat ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s