Home

„Nimeni din sistem nu vrea schimbarea. Cer public premierului să retragă legea sănătăţii”. Ei da. S-a recunoscut învins (ca şi în cazul băieţilor deştepţi din energie) de sistem. Dar şi de populaţie! Vă spuneam zilele trecute că intempestivul (Marele Masturbator, cum inspirat i-a zis CTP-ul) începe s-o ia din ce în ce mai des în barbă. A fost învins, de data aceasta, de un palestinian aciuat pe la noi. Smurdistul Arafat.

Oamenii s-au strîns buluc prin oraşe  (la Tg Mureş au fost cîteva mii), convocaţi mai ales pe Facebook şi Twitter, ca să-şi apere smurdul. Cei mai mulţi habar nu au de ce zice legea, dar au înţeles că ăl de sus vrea să strice o chestie care funcţionează. Uite că a fost de-ajuns. Ce n-au reuşit regaliştii (cînd l-a jignit golăneşte pe Rege), au reuşit „smurdiştii”: să-l pună cu botul pe labe. E ceva.

P.S. Văd că au „cenzurat” camera live din Piaţa Universităţii, taman cînd oamenii de acolo strigau măscări la adresa preşului. Jalnic. Deprinderile securistice mor al naibii de greu.

9 gânduri despre „Masturbatorul, învins de Smurdist!

  1. O lectie data atat lui Base cat si noua de un palestinian.Unde erau romanii nostri care acum comenteaza care mai de care mai tare pe la diverse posturi de televiziune???
    Pana la urma nu conteaza.
    Atitudinea lui Arafat arata ce inseamna sa nu cedezi in fata agresivitatii unei unei persoane indiferent cine este aceasta.
    Cat despre manifestarile de strada aparute si reactia vitezista a lui Basescu demonstreaza clar frica de miscarile de strada.

  2. Cine îşi închipuie că cei 4.500 de târg-mureşeni ieşiţi în stradă l-au determinat pe Băsescu să retragă proiectul Legii Sănătăţii, ori e Victor Ponta, ori e Crin Antonescu! Bălălău a cedat nu presiunilor străzii, ci partenerilor de coaliţie. Cu partidul lui Tokes în coaste, UDMR nu s-ar simţi prea bine, din punct de vedere electoral, dacă revoltele pro-SMURD ar lua amploare în Ardeal, fieful serviciului de urgenţă pus pe roate de Raed Arafat dar şi al celui mai longeviv partid la guvernare în România: UDMR. În atare condiţii, e la mintea Elenei Udrea că bozgorii l-au încăierat pe Bălălău, ameninţând cu ieşirea de la guvernare dacă nu-i va ceda lui Raed ce-i al lui Arafat: SMURD-ul…

  3. @ari: un palestinian ca tot românul… 😆

    @presa…: bineînţeles că nu strada l-a convins. Rezistenţa mare a venit din sistemul medical.

  4. Pingback: Miting Bucuresti, 14 ianuarie, ora 14, la Piata Universitatii « Hai ca se poate!

  5. BM, om fi noi neghiobi , dar suntem cam multi.Ce zici de asta? Cat despre tine…nu cred ca iti vine mintea la cap.

Lasă un comentariu