Home

Braşovenii, mai ales, trebuie că-şi aduc aminte de emisiunile făcute într-o vreme la RTT, televiziunea de casă a PDL Braşov, de un oarecare Doru Dima, întrebătorul de serviciu al primarului George Scripcaru. Dar şi sfătuitor, consultant şi coordonator de campanii electorale pentru acesta.

Mai nou, DD o ia uşurel pe urmele Lăzăroiului. Chiar dacă nu are anvergura dilimacă a fostului consilier prezidenţial, Dima dovedeşte oarece calităţi brute, neşlefuite, de „băsnitor”. Adică, creator de băsniri, plăsmuiri, basme de adormit copiii. Urmăriţi-l, dacă aveţi răbdare, în clipul ce urmează (între minutele 6,10-7,20), într-un soi de interviu pentru site-ul ProfilesInternational.com.

Deci, DD-RTT crede că cel mai carismatic lider este…Ion Iliescu! Mă rog, gusturi. Dar cel mai şocant lucru abia urmează:  „Altul, în perspectivă, este unul dintre primarii noştri – Gheorghe Falcă este numele lui şi cred că va fi următorul preşedinte al României. Este foarte carismatic, toată lumea este alături de el, ştie cum să vorbească cu oamenii, în special cu mulţimile, este foarte bun. Însă, din punctul de vedere al oamenilor care-i sunt apropiaţi, are nevoie să mai facă progrese. Este important, lucrează pentru noi, pentru a-şi îmbunătăţi tehnicile de relaţionare cu mulţimile”.

Aţi priceput? Falcă! Primarul Aradului. Omul Udrei. Finul prezidentului. Bon, înţelegem că DD îl „formează” mai nou pe zisul Falcă. Cel cu muulte dosare penale. Şi că trebuie să-l perie, ca să-şi merite banii. Ce nu înţelegem e cum de poate să facă numitul Dima aşa o gafă. Cel mai carismatic, Falcă? Următorul preşedinte al României? Nu naşa? Nu naşul? Hiii….

 

Anunțuri

2 gânduri despre „I’m Dima. Doru Dima

  1. Imi place cum i se asociaza numele ‘DD’, poate capata o multime de prorecle, insa oamenii mari sunt cei mai jostnici defapt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s