Home

Hotărît lucru, Băsescu a început să dea rateuri. Mari. Groteşti. Pe măsură ce paranoia sa de providenţial carpato-danubiano-pontic se instalează tot mai vîrtos. S-o fi gîndit, în stilul său de şmenar politic, o fi fost consiliat prost, o fi fost un impuls mahmur, n-avem de unde şti, dar faza cu Arafat, „duşmanul reformei”, îl face un personaj de nuvele şi schiţe. Un Dandanache altoit cu Rică Venturiano şi Nae Girimea.

Nu mai are suflu şi imaginaţie pentru lovituri devastatoare, date cu tupeul cocalarului care-ţi vinde la colţul străzii o cutie goală pe post de iphone. Cum altfel poţi judeca rocada Arafat – Ciuhodaru? A încercat să-l facă de băcănie pe doctor, aruncînd jegos ideea că nu acesta a creat SMURD-ul, ci… poporul român, apoi l-a plantat la sănătate pe ipochimenul acesta slinos, de care uslaşii trebuie să se felicite că au scăpat! Metodă mai bună de a-şi da cu tesla în cojones, nici că putea găsi.

A trebuit să pună UDMR-ul piciorul în prag, pentru a o scoate pe această clonă jalnică a lui Geoană din minister. După o zi! Cine-a mai rămas de murdărit? Foarte puţini. Poate un Isărescu să mai intre în malaxorul acesta pestilenţial. Dacă guvernatorul va mişca în front, fiţi siguri că va fi împroşcat cu zoaie. De la pupitrul prezidenţial, cu steaguri în spate. Individul n-are nici un Dumnezeu. N-a creat nimic, doar a demolat. Singura lui mare realizare e EBa.

UPDATE. Neapărat, dar neapărat, să citiţi editorialul lui CTP din Gândul, dacă nu sînteţi din cale-afară de pudibonzi: Marele Masturbator. E de colecţie.

Anunțuri

9 gânduri despre „Tupeu de cocalar care-ţi vinde o cutie goală pe post de iphone

 1. Creierii lui băsea îs flenduri. Deja, demenţa se vede cu ochiul liber. Nu ştiu ce mai trebuie ca să-i scoţi pe oameni în stradă…
  Banzai!

 2. @Mircea: bună-mea spunea, despre cîte unul nenorocit, „mai bine făcea mă-sa un căcat. Ar fi fost toată lumea fericită.”

 3. Ha, Ha, Ha Cu Morcovu’ Cat Paru’ Chiombu’ Isi Retrage Legea Ca Magaru’ Barbatia!

  In sfarsit a inteles dobitocu’ ce era pe cale sa faca, adicatelea ceea ce nu a reusit nici Opozitia si nici Sindicatele: sa-si dea singur foc la valiza, exact ca Ceausescu in decembrie ’89, cand a convocat un miting in care mai dadea boborenilor lipsiti de toate celea una suta lei la salariu. “Animalul politic” cand a vazut ce dandana a facut in imbecilitatea si preasuficienta lui dictatoriala si-a retras proiectul de lege (care numai constitutional nu era din punct de vedere al initiativei legislative), in speranta sa-i trimita acasa pe bucurestenii care se afla deja in mars spre Piata Universitatii.
  Uite cine ne conduce, stimati compatrioti, uite pe cine au votat manelistii, uite cine a furat ultimile alegeri prezidentiale si cine se pregateste sa le fure si mai abitir pe cele locale si pe cele parlamentare de anul acesta.
  Omu’, care cu un morcov in dos ce i-a indreptat coloana vertebrala mai ceva decat operatia de la Viena, vine si dupa tot halimaiul in care a incercat fara succes sa discrediteze o personalitate veritabila a vietii publice romanesti si sa impuna totodata o lege stramba de care sa beneficieze gasca sa de golani penali, de frica maselor iesite pentru dreptate in strada isi retrage proiectul.
  Omu’ care acum doua zile ne anunta cu emfaza ca el este cel chemat sa reformeze statul roman, cu sau fara voia cetatenilor sai, la prima adunare a mai mult de o mie de romani da inapoi si capituleaza mai ceva decat von Paulus la Stalingrad, dupa ce pentru o saptamana, in stilu-i caracteristic, a bulversat pana la saturatie societatea romaneasca cu samavolniciile si ifosele lui de mare dictator.
  Asta-i Basescu, frati romani, si daca pana acum s-ar fi gasit cine sa-i raspunda cu aceeasi moneda, astazi nu am fi fost in situatia dezastruoasa in care ne aflam.
  Dar niciodata nu-i tarziu!
  In orice caz pe langa concluzia ca este suficient sa faci bau cu mai mult de o mie de romani in fata la Cotroceni pentru ca lasul s-o ia la sanatoasa, se mai impune o concluzie.
  Si anume ca in spatele proiectului sau de lege stateau interese materiale extraordinare ale gastii sale de mafioti, care vazand ca nu le iese pasienta au dat-o dracului de lege si de reforma si nu au mai lasat-o in dezbatere publica cum ar fi fost normal pentru ca legea sa iasa cum trebuie.
  Daca Opozitia ar invata din aceasta experienta si ar mobiliza masele, de frica acestora, sunt convins ca s-ar duce dracului si proiectul cu comasarea alegerilor si ne-am duce la vot in conditii democratice.
  Bateti, fratilor, fierul cat este cald, avem de-a face c-o gaina lasa nu cu un om de stat responsabil si cu colana vertebrala.
  Pe el, ca se poate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s