Home

Nu, nu aveţi vedenii. „Tricolorul” pus de primarul oranjuliu Mircea Hava pe Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia  este… cvadricolor. Poate chiar penticolor, dacă ţinem cont şi de halca aia vişinie, pusă de sanchi. Vorba lui Petreanu, de pe blogul căruia am luat poza, i-a futut primarele drapelului naţional o dungă portocalie, ca să fie mai… mai cum? Mai ţigănos? Mai caraghios? Mai pedelic? Mai de neam prost?

Bre, nea Hava, eu zic să-i tragi, domle, drapelului şi neşte steluţe violet. Cacravata alu şefu ăl mare, sau caciorapii lu Nuţi. Şi să pui portretele lor, artistic retuşate, de-o parte şi de alta. Şi să aranjezi nişte şoimi ai patriei, d-ăia cu cămeşe portocalii, să le dea flori cînd or veni la sărbătoare. Şi vezi să fie muulţi activişti PDL îmbrăcaţi în frumoase costume naţionale, să le strige „trăiască”. Şi-ar mai trebui adus un bătrîn înţelept, cu carnet de partid, să-i roage să mai candideze odată. La orice!

UPDATE: Cu ceva timp în urmă semnalam aici că lupoaica din faţa primăriei Braşov a fost spoită ţigăneşte cu un fel de aurolac oranjuliu.  Cum primarul Scripcaru e coleg de partid cu cel din Alba Iulia, şi cum semnale despre fapte d-astea avem cu duiumul din ţară, începi să-ţi pui întrebări: e o directivă pedelistă, e lipsă de bun simţ, sau e ceva patologic?

19 gânduri despre „Cvadricolor cu steluţe violet

  1. Penibil primarul si nici nu va pati nimic.
    Traim intr-un cosmar perpetuat cu desantare de niste dementi, car ar merita sa sfarseasca in cel mai rau mod posibil si carora nu li se va intampla nimic. Dimpotriva vor perpetua dictatura si o vor perfectiona in timp, pana la cea mai de sus treapta a ridicolului,pana cand vor rezista.
    Pana unde li se va taia avantul ( am vrut sa scriu nasul, dar astia nu au nas, chiar si ratul este ceva frumos si util pentru ce au ei).
    Totusi cine il va opri ? Si cand ?
    Si in materie de prabusire, sunt performeri .
    Sunt in picaj si nu ating fundul abisului.
    Au creat haos si haladuiesc in el, in timp ce noi ne dam de ceasul mortii sa ne salvam propria piele si sa iesim din absurd.
    Elucubrant, halucinant, apocaliptic. Dupa osanalele de la punerea in functie(ca alegeri nu au fost), a tarfei, nu pot spune defini altfel regimul in care suntem obligati sa ne zbatem.
    Maria S.(Timisoara)

  2. Primar cretin! Mi-e scîrbă! Da’ şi mai scîrbă îmi este de „artistul” care a „creat” drapelul. Primarul „decît” l-a aşezat „la loc de cinste”. Pentru ăştia doi, locul de cinste pe care ar trebui să-l viziteze e „universitatea” de la Aiud, că-i aproape. Permisul de vizită se poate elibera foarte uşor, conform codului penal.
    Banzai!

  3. Da´de ce?
    Mie imi place ca este mai cu multe culori. Si ca stema sa-i puna pe bercea mondialu´, o vioara, o nicovala, un cort si nelipsita frunza. Si sa mai puna si un RRRRRomania si iaca-ta, avem noul drapel…
    Acum pe bune; imbecil si penibil. Ba chiar si penal…
    PS
    Da´ daca si asta proasta aia de la Ploiesti o venit sa ia lumina de la Bucuresti, de ce n-ar face drapelu´cu ROGVAIV?

  4. @Iordăchel: adevăr grăit-ai! ROGVAIV e semnul distinctiv al homosexualilor, lesbienelor şi transvestiţilor. Poate vrea primarul ăla să sugereze (scuzaţi!) unirea majorităţii cu minorităţile sexuale! 🙄

  5. astia ori sant prosti,ori sant prosti! 😆 are si prostia limitele ei,ce dreaq!!! 😆
    sau e delir in grup la pedelizdii astia? 👿 a facut si alma neste declaratii bazate pe etnobotanice(a venit sa ia lumina,da’ o muie nu vrea sa ia? ) :mrgreen:

  6. @teaca
    Pe militieni i-o futut ca o aruncat cu sepcile in curte la ala, maram o chestie cu simboluri -iaca, nationale (parca)- da´ militienii o zas ca nu, ca ei or luat simboalele de pe sepci. Da´ala nu si nu, ca sa-i traga- auzi acolo- la raspundere si sa fie fututi la sange…
    Apoi lu´ asta, care o manjit drapelu´, lu´ asta ce-i face? Sau asta nu se pune, ca nu o pus drapelu´ pe jos ci sus; si l-o facut mai fain…
    Si marlanu cand si-o tras violet la pupitru, nu o dat cu sapca,de fapt, prin palat? Da´ pe el nu l-o intrebat nime…
    Da´acum cand l-o facut Sarco si Berlusconi (alte panarame) de cacat, nu se pune ca si-or batut joc de un simbol national?
    Da´cand vin aia de la femei si sterg cu robii lu´marlanu -ii zice popular Guvernul Romaniei- nu se caca si aia pe simbol?
    Da´cand Putin i-o transmis marlanului prin Liviu Iurea ca-i papagal, unde era simbol´u?
    Deci ce-o facut Hava ii o joaca nevinovata…
    @anca
    La muie numa de la sefu´suprem; si numai cand ii vine randu…

  7. Bai, frateeee. Am marit poza cat s-a putut. Nu-mi venea sa cred. Am zis: ei, s-a degradat culoarea rosu, a batut-o soarele, a plouat pe ea… s-a degradat. Aiurea, e pe bune. Eu asa vad. Sa fiu al dracu daca primarul asta nu merita atarnat de gat langa steag. Nu se mai bashica Basescu?

  8. @Iordăchel. sicti: din cîte ştiu, legea e foarte dură cînd vine vorba de simbolurile naţionale. Dar aş putea băga mîna-n cuptorul încins că pedelicul nu va fi deranjat. Aşa cum n-au fost luaţi la întrebări udemeriştii care şi-au bătut joc de aceleaşi simboluri.

  9. @teaca
    Usurel frate!
    La Budapesta s-au simtit ofensati de 1 Decembrie si la Bucuresti UDMR-ul
    propune debarcarea lui Geoana daca nu se face legea cum vor muschii lor.
    De urmarit…

  10. @iordăchel: şi noi ce dreac să facem? Să le ardem drapelul şi să-l călcăm în picioare, cum fac arabii cu al americanilor? Păi abia aşteaptă un gest d-ăsta, ca să pişe ochii peste tot, să arate cît sînt ei de împilaţi. Ei, las că noi ne căcăm pe propriul drapel, cum se vede.

  11. E patologic, bre. Patologic pentru popor, că noi le-am permis…
    Și e doar prima fază… La anul, dunga aia portocalie nu va mai fi umbrită de roșu, galben și albastru… Va fi doar noul drapel, portocaliu cu oițe albe…

  12. Fratilor
    Daca ungurii cer si li se da nu sunt ei de vina. Noi suntem!
    Drapelul Romaniei este facut cu cacaniu si autoritatile o iau ca pe o gluma sau o toana a unui „artist”.
    Inchipuiti-va ca asa ceva s-ar petrece la americani, francezi, englezi, nemti sau unguri; cam care ar fi reactia?
    Si aici sunt ungurii de vina?

  13. @ daca asa ceva s-ar intampla la altii cei care l-au expus ar cam pune-o de mamaliga.
    Noi fiind insa romani ne permitem sa ne batem joc de ceea ce ne-a mai ramas-niste simboluri-parca au mai si murit unii candva ptr simbolurile romanesti-.
    Tot noi suntem de vina ca ii lasam acolo unde sunt , ca acceptam toate magariile pdl. Te apuca o tristete iremediabila. Parca nu ne mai intereseaza nimic , ne ducem viata asa aiurea.Natia romana nu mai exista sau nu va mai exista cat de curand din cauza miserupismului existent

  14. No, ca l-o dat jos. Pe drapel. Si imbecilul ala de hava se intreba ca cum de credem ca el s-a gandit la…
    Du-te-n pizda ma-tii de jeg!

Lasă un comentariu