Home

Încep să am unele îndoieli cu privire la veridicitatea filmuleţului „Pumnul lui Băse”. E posibil să fie o contrafacere. De ce l-aş crede mai degrabă pe „rechinul” Patriciu ( se pare, furnizorul imaginilor), decît pe „dentistul rechinilor”? Dar ştiţi ce? Aproape că nu mai contează. Chiar dacă e, într-adevăr, un trucaj ordinar, nici pedeleii nu sînt fete mari, au contraire! Uitaţi-vă, că-i plină presa de jeguri portocalii.

În acest caz, înclin să-i dau dreptate lui CTP: reacţia imediată a preşedintelui a fost uluitoare şi de neînţeles. „Nu ştiu, trebuie să-l mai văd, trebuie să mă consult, poate a înjurat …” Poftim? Trebuie să-l revezi, nu-ţi aduci aminte? Cred că  nişte rotiţe din creierul băsescian, altfel, foarte vioi, s-au blocat în clipa aia. Cred că a fost niţel panicat: ce să zic, ce să fac, dar dacă l-am plesnit pe mucos?  Şi a tărăgănat răspunsul. Imensă greşeală! A ieşit după 3 ore cu o declaraţie însăilată. În care a spus, printre alte fumigene, ceea ce trebuia să spună acolo, pe loc, în studio, cu filmul în faţă! 3 ore, cît 5 procente. Poate 10.

7 gânduri despre „Trei ore fatale

  1. Newsflash pentru orice politician: „Maine” nu mai exista. Atunci cand iti fuge terenul electoral de sub picioare, atunci cand iti flutura in fata ochilor un filmulet-bisturiu de procente, tot ce conteaza e reactia ta din secunda AIA. Vrei sa eviti o reactie spontana? Pacat. Tocmai ai avut o reactie spontana! Crezi ca daca iti acoperi ochii cu mana si nu ne mai vezi, nici noi nu te vedem. Wrong again: te vedem. Cum bajbai.

  2. Gravă a fost replica lui Băsescu, pentru că nu a exclus varianta de a plesni un copil dacă acesta ar fi vorbit urit. Halal morală si educatie.
    Cit despre facatura sau nu, inclin sa cred ca maestrul diversiunilor si intoxicarilor ramine tot Basescu. In stilul lui de autovictimizare nu m-ar mira ca tocmai el si cu ai lui sa fi aruncat filmul contrafacut, pentru ca apoi sa pozeze in victima. Iar treaba a fost bine gindita, aruncata pe piata dupa ce Patriciu a facut o referire. Iar in acest fel scenariul contra Patriciu pare f real si credibil. Eu zic ca e o ipoteza pe stilul basescian.

  3. Bîrlogul PNŢCD:
    Ei, ce nevoie am fi avut acum de voi, măcar cu un 10 la sută. Din păcate, ţărăniştii au rămas în bîrlog. Mă rog, în două…

  4. Stii ce nu inteleg eu? De ce, daca Patriciu a spus cu o seara inainte ca a asistat la scena in care viitorul (pe atunci) presedinte lovea un copil Basescu a fost luat ca din oala cand a vazut filmuletul? Nu ii spusese nimeni din staff despre acuzatia lui Patriciu?
    Ca sa dezvolt o teorie a conspiratiei am sa spun ca stafful a contat pe faputul ca romanii nu reactioneaza la o lovitura, dar reactioneza la o facatura.

  5. vio4u: oricum şi-au făcut socotelile, cei din staff-ul lui Băse, a ieşit prost. Cred în continuare că cele 3 ore îl vor costa.

  6. Si fara filmulet stiam ca pedeleii sunt o turma de godaci portocalii (de la atata dovleac), avand ca tata in cotetul de la Cotroceni pe porcul batran si basinos si mama, la Odaia Deputatilor, o scroafa mincinoasa.

  7. Stim ca ziarul Adevarul nu l-a iubit niciodata pe Basescu. Iata ce spune Adevarul din 15.11.2004:

    COPIII SPUN LUCRURI TRASNITE

    Peste 1.000 de oameni l-au asteptat, ieri, in piata centrala din Ploiesti, pe Traian Basescu. Pe o ploaie deasa si foarte rece, ploiestenii l-au aclamat pe Basescu atunci cand acesta si-a facut aparitia insotit de candidatii Aliantei D.A. la Parlament si de presedintele filialei locale a PNL, Dinu Patriciu, principalul opozant liberal al presedintelui PD. Odata ajuns pe scena, Basescu n-a mai avut rabdare sa asculte discursul Monei Musca si a sarit de pe podium pentru a se indrepta catre multime. Cu capul descoperit si fara umbrela, Basescu a strans mainile participantilor la miting timp de 10 minute. Cand a revenit pe scena, a fost puternic aplaudat, fapt care l-a facut pe Calin Popescu Tariceanu sa-si intrerupa discursul. Candidatul Aliantei D.A. la presedintie a promis, la Ploiesti, ca, in cazul in care el si Alianta castiga alegerile, in primele sase luni va organiza “cea mai mare cruciada impotriva coruptiei de dupa revolutie”. La sfarsit, un copil aflat in fata scenei i-a facut semne disperate lui Basescu sa-i dea microfonul. Emotionat, baietelul a urlat in microfon: “Basescu si Iliescu sunt niste imbecili si prosti”. Candidatul la presedintie a trecut peste momentul penibil, spunand razand: “Copiii spun lucruri trasnite”.

Lasă un comentariu