Home

Drujba lui Dumnezeu

Așadar, avem guvern Ponta 3. Cu UDMR. Care UDMR a negociat la sînge, plusînd cu sănătatea, ca să fie sigură că primește mediul. Care mediu are în componență și oarece păduri (Romsilva!). Unele virgine. Spre fericirea unora alde Attila Verestoy. Sau Ferestroy. Sau Cherestroy. Supranumit, se știe de ce, ”Drujba lui Dumnezeu”. Precum stră-străbunul său Attila, pe care romanii l-au poreclit cu groază ”Biciul lui Dumnezeu”.

Cum-necum, Ponta s-a scos. Cu ajutor determinant de la unguri. Cît o să-l coste, vom vedea. O întrebare tot mă bîntuie: de ce ai refuza un sas și ai prefera un ungur pe postul ăsta cvasi-onorific de vicepremier? Deoarece Kelemen Hunor e mult mai comod (să nu zic mai puțin periculos) în guvern decît Johannis? UDMR e prețul pe care-l plătește PSD pentru a scăpa de liberali. Și mai cu seamă de Antonescu-Johannis, un cuplu care le dădea fiori. În perspectiva prezidențialelor.

3 gânduri despre „”Drujba lui Dumnezeu” se întoarce!

  1. Drujba lu’ Dumnezeu a funcţionat brici pe toată durata guvernării Tăricene! Acu-i crimă că s-a scos şi Ponta. Bre! Unde-i măsura?

  2. @Cârcotașu: da cine a zis că e crimă? Tre să fim toleranți cu minoritarii, indiferent de guvernare, nespa?

  3. In alte tari mai civilizate, persoanele cu dubla cetatenie nu au drept de a detine functii politice! Acum cu asta la mediu, si cu acciza lu’ Ponta, cred ca ar trebui sa se stranga intr-o campie si sa isi dea foc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s