Home

”Johannis a fost propus de PNL în ideea că PSD va refuza numirea acestuia”! Am citit de cîteva ori această declarație făcută de Ponta, dacă am înțeles bine, la o televiziune. Și de fiecare dată am rîs copios. Sînt convins că n-a vrut premierul ”să dea din casă”, carevasăzică, să destăinuie marelui public angoasele sale vizavi de primarul Sibiului. L-a luat gura pe dinainte și a scos porumbelul. Penibiluț momentul.

E clar că pesediștii, cu Ponta moț, nu l-au vrut în ruptul capului pe sas în guvern. Mai ales pe funcția asta pe care și-o doreau ei cu ardoare, la interne. Dar să mai fie și vicepremier, să-i dea peste mînă premierului cînd îi e lumea mai dragă! Peste poate! Poate că asta au și vrut liberalii. Și-or fi calculat mișcarea cu 3-4 mutări înainte, cum face un șahist experimentat. În ideea că pesediștii vor fi obligați de situația asta imposibilă să-i rejecteze din guvern. Poate, n-am habar.

Fapt e că, dincolo de breakingnews-urile care se țin lanț pe toate ecranele posibile, Ponta a făcut o gafă demnă de Geoană. Sau de Gîgă, mă rog. Nu mă mai obosesc să vă reamintesc momentele în care președintele de-o noapte al țărișoarei a călcat în străchini. Ca un prostănac, apud nea Nelu Cotrocelu.

6 gânduri despre „Micul Titulescu e un mic Geoană

  1. E clar că a fost o mutare, cum zici, calculată cu 3-4 mutări înainte, în urma căreia Crin va pierde partida. Altfel e clar că Iohannis a fost un pretext, da’ sună ca dracu’ că ar fi al lui Ponta. Iar aia cu Geoană, n-am să uit susţinerea lui Antonescu la alegerile din 2009. Ai uitat ? Vom vedea la europarlamentare scoru’, ş-atunci mai vorbim!

  2. @Cârcotaşu: dacă nu ieşea din colcăială pierdea şi mai rău partida. Se trezea în toamnă că e pus pe liber. Aşa, mai are o oarecare speranţă.

  3. Auzi, chestia aia cu la toamnă se trezea pe liber aduce prea mult cu aia cu drobu’ de sare. Ce-i drept, a făcut tot ce era posibil ca să scape acu’ de grija aia. Hotărât, dom-le, ce să mai! Cum la iarnă putea lua din turul 1, acu’ prevăd că n-o să intre în turu’2. Teribilă strategie, dom-le, n-am ce zice!

  4. @Cârcotaşu: ce drob, frate, ăia erau cu usedeu-n pod şi căutau candidat la Cotro. Care turul I? Omul era deja ejectat. Tata socru mic l-a lucrat din greu.

  5. Bre, pân-acu’ „marele maestru” în reconsiderări a fost Băse. Lume, lume, intră-n arenă Crinu’, să-i ia titlul. Păi ieri parcă zicea că USD-u’-i pentru euro, ieri reconsiderase, iar azi iară’ a reconsiderat. Păi despre ce vorbim acilea? USD-ul, că exista sau nu, PC-u, UNPR-u pe PSD-u existau, bre, nu s-au inventat acu’. Şi dacă-mi aduc bine aminte, parcă sigla USL-ului era PSD pe roşu şi PNL+PC cu săgeata. Nu poci să ţi-o pun acilea că nu-mi dă voie HTML-u’, da’ ţi-o ţin la dispoziţie! Acu’ cine-a dat PC-u-n curtea PSD-ului? Ponta. Haidade! ŞI să mai ştii că pentru catindatură la Cotro nu-i nicio problemă de căutat. Chestia e clară, Crin a vrut să fie sigur. Ei bine, atunci să fie! Nu mai umblaţi cu fofârlica, că el a început cu înjurăturile ba a chiar fost infect, tocmai ca să nu mai fie posibilă reconcilierea, n-are a se plânge cu nimic din partea asta. A rupt-o şi va trage „foloasele”! Noapte bună!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s