Home

Mă sună o cunoștință, care-mi aruncă, disprețuitor: ”Să știi că eu nu-l votez pe Antonescu, pentru că-l pune pe nenorocitul de Băsescu premier”. ”De unde știi, femeie”, întreb, deși bănuiam ceva. ”De la Antena 3, păi a recunoscut chiar el” – a venit prompt și fără echivoc răspunsul. Cred că v-ați prins, asta e lozinca pe care va pisa în buclă propaganda pontisto-usedistă (A3, RTv…): Antonescu e rău, e pe-o mînă cu Băsescu, pe care-l va pune prim ministru dacă ajunge el la Cotroceni.

Chestie care va prinde la destui naivi, sau la nătîngi ușor de spălat pe creier. Ăstora din urmă n-ai ce să le faci, chiar dacă le desenezi cu creta pe tablă, ca la pruncuții cu mucii pe piept. Degeaba le explici că nu poți să faci, din postura aia, chiar tot ce-ți trece prin tărtăcuță, că pînă și Băsescu a înghițit pisicul, broasca, porcul și l-a însărcinat pe Ponta cu formarea guvernului, deși urlase cu venele umflate că nu-l va accepta niciodată pe mitomanul și plagiatorul ăsta nenorocit, că nu lasă el țara pe mîna unui copilot.

Dar dacă iese Ponta președinte (lucru puțin probabil, o să revin) și vine Băsescu la el cu o majoritate clară în Parlament (chestie și mai puțin probabilă, dar hai să ne jucăm), ce va face Victor Viorel? Va zice NU, deoarece derbedeul matrafoxat, mincinos și corupt trebuie trimis urgent la pîrnaie? Chiar sînt curios, ce-ar răspunde Ponta la această întrebare, presupunînd că i-o va pune cineva de la posturile prietene? Una peste alta, vom avea un turnir spumos la prezidențiale. Unul cu multe mîțe moarte aruncate de cei doi peste gard. Ceilalți nu vor conta, dau în scris.

3 gânduri despre „Lozinci pentru spălat creiere și mîțe moarte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s