Home

”Imi asum promulgarea codului (…). Îmi asum și eroarea de a nu fi înţeles sensul articolului 140 din codul de procedură penală” (referitor la interceptări – nn). Ce jale, ce furtună, ce dezastru! Codul penal și Codul de procedură penală, anunțate acum aproape 5 ani drept o mare chestie pentru lupta împotriva corupției, sînt defecte! Deși au fost adoptate de guvernul Boc tocmai în 2009, prin asumarea răspunderii, și au fost promulgate tot atunci de președinte!

Bine, Băsescu n-a înțeles. Timp de patru ani jumate. Pentru că nu se pricepe la astea cu justiția, cu penalul, el doar dă indicații. Deși avea ditamai armata de consilieri la dispoziție. Dar, măi să fie, n-au înțeles, în ordine, nici următorii: Predoiu, ministrul de atunci al justiției, plenul CSM, președintele Înaltei Curți (tot Stanciu), Procurorul general (Kovesi, la vremea aceea), șeful DNA (Morar), plus această Ana Ipătescu a justiției reformate, Monica Macovei? Așa ceva! Asta sună cam ca vorbele lui Postelnicu, una din slugile securiste ale lui Ceaușescu, la procesul din 1990: ”onorată instanță, am fost un dobitoc!”.

Nota bene: firește că răul absolut e tot Ponta, care nu modifică blestematele de coduri pe repede înainte. Victor Viorel ar trebui să citească foarte atent vorbele prezidentului. I-auziți: ”toate îl arată ca fiind un om corupt. Dacă nu face urgent modificările, el devine scutul oamenilor corupți” Ați înțeles, da? Kovesi, ai legătura!

6 gânduri despre „Din ciclul: am fost un dobitoc

  1. E placerea lui: El sa se cace si altii sa il stearga la cur. Cine nu il sterge la cur, „el devine scutul oamenilor corupti”.
    Avand in vedere ca eu nici macar pe langa gardul Cotarceniului nu ma dau, oi avea oare voie sa spun ca „Cine a vandut flota Romaniei, ma-sa e curva!”?
    Vreau sa vad si eu cine recunoaste ca a vandut-o dandu-ma in judecata pentru insulta. Sau va prefera, la adapostul dolarilor pusi deoparte, sa accepte ca este un bastard?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s