Home

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și a Irlandei de Nord iese zilnic la pupitru, în palatul Buckingham (”like a cuckoo”, vorba lui Cameron), și se stropșește ca o țață la primul ministru.

Primul ministru al Marii Britanii, David Cameron, îi dă zilnic replici de maidan la BBC, Channnel Five, Sky 1 sau Britania Tv.

Regina zice despre Cameron că e corupt, șantajist, ticălos, imoral, iresponsabil, fățarnic, plagiator, pisic, porc (pig).

Primul ministru zice despre regină că a îmbătrînit și s-a băbit. Plus că e disperată, matrafoxată (drunk), incoerentă, lipsită de discernămînt, mincinoasă, dementă, un Nero cu fustă.

Regina susține că premierul îl îmbogățește ilegal pe boss-ul Britania Tv, un prieten de-al său, căruia îi dă contracte grase cu statul.

Cameron o acuză pe regină că a făcut trafic de influență pentru ca fiul său, Prince Charles, să ia un credit preferențial la Royal Bank of Scotland. Pentru a-i cumpăra ei un un teren valoros în legendara Transsylvanie, dar și pentru a ”albi” niște bani.

Regina se răzbună și-i blochează premierului bugetul.

Premierul încropește iute o comisie de anchetă în Camera Comunelor, care să investigheze creditul lui Prince Charles.

Televiziunea Channel Five difuzează o anchetă incendiară despre matrapazlîcurile imobiliare ale iubitei prințului Harry.

Regina contraatacă și-l face pe patronul Channel Five ”turnător ordinar” la MI5 (agenția britanică de contrainformații și securitate internă), sub numele de cod ”Felix the cat”.

Șeful MI5 declară într-un interviu că ”sub regină” serviciul pe care-l conduce a fost total independent.

Cei de la Channel Five acuză că, dimpotrivă, MI5 e subordonat reginei, căreia îi face jocul spionîndu-i pe membrii executivului și ai parlamentului.

Mai mulți membri ai guvernului Cameron și ai Camerei Comunelor îi cer reginei să abdice.

Reprezentanți de vază ai Casei Regale îi cer premierului să demisioneze.

Fantasy story, romanian style.

2 gânduri despre „Fantasy story, romanian style

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s