Home

băse şi popii

S-au făcut, în ultima vreme cu deosebire, referiri la sănătatea mintală presupus precară a președintelui. După tot felul de decizii dubioase, acțiuni necontrolate sau stări de spirit inexplicabile. Pînă să se pronunțe psihiatrii, putem lucra cu materialul clientului. Un material foarte bogat, chiar abundent, pe care-l poți găsi oricînd dînd o simplă căutare pe net. Și ce altă dovadă mai sugestivă putem aduce decît fotografia de mai sus, care a făcut furori în spațiul virtual?

Ia să ne gîndim: un șef de stat se pozează cu înalții ierarhi ai Bisericii naționale, cu nu mai știu ce ocazie festivă. Sfinții părinți șed sobri, că așa se cade, dar ce face prezidentul? Hăhăie ca un bețiv prins cu șlițul descheiat! La fel de bine putea să urineze în sfîntul altar, în timpul slujbei. Face asta vreodată un om sănătos la cap? Întrebați orice țărancă fără școală și arătați-i poza asta. Își va face rapid o sumedenie de cruci, își va scuipa în sîn și va murmura în barbă ceva despre Ucigă-l toaca.

Anunțuri

2 gânduri despre „Ca un bețiv prins cu șlițul descheiat

  1. @Cosmin: mai des. Nu mă mai satur de poza asta. E fabuloasă. E ceva demn de Urmuz, Eugen Ionesco, Samuel Beckett. Poate chiar un Alfred Jarry. Omul chiar e un ”Ubu Roi” dîmbovițean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s