Home

varaniCrezîndu-se, din motive care-mi scapă, pe cai mari, președintele fondator al PC s-a stropșit la liberali. Că i-au jignit pe pesediști, față de care au ”atitudini imorale”. Și că s-au apropiat ”prea mult” de Băsescu. Atît de stridente au fost acuzațiile expulzate de Voiculescu la Consiliul național, încît pînă și subalternul său, liderul pe hîrtie al conservatorilor, cumințelul Daniel Constantin, a părut rușinat, ocolind cu grijă ”subiectul”.

Ca și cînd n-ar fi fost destul, a mai scos Voiculescu o gogomănie: Băsescu trebuie acuzat de înaltă trădare! Dînd apă la moară celuilalt varan, ăla de la Cotroceni, care avansase zilele trecute exact acest scenariu. Imaginat, se dovedește acum, chiar de creierul voiculescian! Ce să mai zici?

Dan Voiculescu e, numai naivii nu văd, o buturugă putredă atîrnată de glezna USL. Bătrînul securist, dușman de moarte al celuilalt bătrîn securist, mai chel și mai șiret, e în acest moment un cancer pentru alianță. Poate că e timpul ca Ponta și Antonescu să taie cangrena. Pentru că, de pe urma acestei colaborări toxice, alte avantaje decît iluzoriul suport al Antenelor nu au.

În sfîrșit, liberalul Hașotti a ratat sîmbătă o bună ocazie de a tăcea înțelept. Pentru că replica sa: „Dan Voiculescu este ultimul român care poate să dea lecţii de moralitate politică”, e de tot rîsul. Cum Dumnezeu, v-ați aliat cu ”ultimul român”? Și apropo, doar acum ați aflat ce hahaleră e omul?

UPDATE 1. Crin Antonescu: declarația lui Voiculescu e ”profund nerușinată”. Să vedem cum reacționează Ponta.

UPDATE 2. Ponta tace chitic. Dragnea se face că plouă. Încep să cred că Varanul e pe o mînă cu pesediştii.

3 gânduri despre „Forfota varanilor

  1. Şi pentru Băse era bun când venea să cerşească majoritatea parlamentară. După aia l-a numit „varan”, „soluţia imorală” etc. O fi ceva nou acu’?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s