Home

Scena politică devine pe alocuri haioasă, chiar hazlie. Uite, de pildă, la conclavul pesedist din weekend, s-a îmbățoșat Geoană, de ziceai că e (din nou) candidatul PSD la prezidențiale! L-a tras de urechi pe Antonescu, a dat indicații partidului și a reconfirmat că o mai iubește pe Mihaela, dragostea sa. Mă rog, treaba lui.

Numai că, la aceeași mega-adunare, Dragnea numai că nu l-a țucat, lăcrimos, pe susnumitul Mircea G., în văzul tuturor! Și dacă toate aceste dovezi de amor ghebos n-au fost de-ajuns, vine șeful partidului, premierul, carevasăzică, și-i mai depune și el un pupic pe obraz personajului atît de îndrăgit de Iliescu și Vîntu.

Anume, într-un interviu dat Florianei Jucan, pentru ”celebra” revistă Q Magazine. Iată faza: ”un alt binom care se vehiculează ar fi Mircea Geoană – preşedinte, dumneavoastră – premier. Fezabil? Aţi putea face echipă cu cel cu care aţi concurat cândva pentru preşedinţia partidului?” ”Categoric, da!” – a venit, ”hotărît”, răspunsul.

Apăi, Victore și Liviule, tocmai cu luzărul Geoană vreți voi să-l speriați pe Crin? Asta-i strategia voastră mortală? Și ia stați nițel, nu cumva e vorba de același personaj pe care l-ați tăvălit prin rahat acu exact doi ani, cînd l-ați rejectat din partid, ca pe un gunoi deviaționist?

2 gânduri despre „Un luzăr de speriat crinii

  1. Dom-le, hai că asta-i treabă cu cântec. Nu contează ce-a fost, cum a fost, astea-s toate nerelevante. Luzăr, luzăr, da’ gura-i merge, ce spune nu-i fără sens. În acelaşi timp nu se poate arăta atins, că i s-ar zice: Păi se poate, coane, tu p-ăsta-l bagi în seamă? Acu’ nici vorbă să se sperie, da’ să se răcorească un pic, să-i mai vină minţile la cap, ar fi cazul, că văz c-anvăţat la fix cum e să fii la guvernare da-n opoziţie! Unde-am mai văzut noi asta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s