Home

băse fermierÎn iunie a.c., președintele își expunea la Pro Tv visul său de după: să devină moșier. ”Mi-ar plăcea să am o fermă de 200-250 de hectare. Aș lua credit de la bancă pentru asta.”

Toamna 2013. Zis și făcut. Notărița favorită a președintelui, Ioana, tocmai a cumpărat un teren arabil de 350 de hectare, în Călărași. Cu ajutorul consilierului prezidențial Rădulescu Adrian, care a ajutat-o creștinește să aleagă pămîntul ”brun ciocolatiu”. Prețul: 1,645 milioane euro. Un fleac, mărunțiș pentru dovleceii lu tati.

Vă rog frumos să n-o întrebați pe fiica-notăriță de unde are banii. Nu, nu din vînzări anterioare, nu fiți răi, ci din… contracte anterioare! Cu băieții deștepți din energie! Și uite-așa, visul președintelui e pe cale de a deveni realitate. Va putea să-și facă livadă. Și grădină de legume. Și partid.

Pînă va deveni tătuța liber de sarcini, fiica a dat terenul în arendă. Unui libanez urmărit de DIICOT pentru evaziune. Dar, să nu ne mai încurcăm în prostiuțe. Pun rămășag pe o șaormă cu de toate că DIICOT-ul o să piardă niște file din dosar. Cum a făcut DNA cu înregistrările Udrei din incendiarul dosar ALRO.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s