Home

Regele țiganilor vrea să-l dea în judecată pe ”domnul patriarh Daniel”, pentru că ”aduce afirmații” care defăimează coroana regală. Că ar fi zis de dînsa, coroana, că-i tinichea aurită. Calomnie! Că coroana îi făcută din haur de 24 carate. 1,8 kile!

Ce-i drept, domnul patriarh le-o zisese de la obraz ălora de la CNN, care-l confundau cu king of the gypsies. Numai că toată povestea apărea pe un site de miștocăreli, TimesNewRoman! Nu contează, Daniel-răjele tot vrea să se judece cu Daniel-patriahul. Sau cu cine o zis ce-a zis. Nu v-atingeți de coroană, mînca-v-aș!

Așa cum, în decembrie anul trecut, președintele nostru se rățoia la un mișto din Cațavencii, cu același strigăt războinic: nu v-atingeți de armată! E un atac deșănțat! Pînă aici! Nu permit, mă-nțelegi? Dovadă că marile spirite se întîlnesc. În cazul nostru, marile familii: Cioabă și Băsescu.

Un gând despre „Că coroana-i de aur, bă!

  1. Acu’ e tare ce zice mult prea fericitu’ despre noua catedrală:

    Când e gata Catedrala, au s-o prezinte drept palat ţigănesc din Buzescu de Teleorman doar fiindcă e la fel de mare, urâtă şi plină de turnuleţe?

    Păi dacă e la fel de mare, urâtă şi plină de turnuleţe ca un palat ţigănesc, poate mai e timp de… oprit. Nu zic, da’ spun!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s