Home

Copii, azi e 23 august. Știți voi ce eveniment sărbătorim? Păi, ceva cu regele țiganilor. Care a întors armele, după ce așa-zisul rege, pe care l-a scuipat în freză Băsescu, l-a trădat pe mareșalul Antonescu. Care mareșal a fost un mare iubitor de țigani. Sau cam așa ceva.

Eu cred că e ceva legat de procesul comunismului. Adică, se știe, Băsescu e anticomunistul care a luptat împotriva regimului, de la Anvers (asta-i în Belgia, copii) și care nu-l suportă pe fostul rege Hohenzollern. Bîlbîitul ăla care a plecat din țară ca un laș, cu sarsanalele burdușite de comuniști. Trenuri întregi cu tablouri și cocoșei de aur furați de la țigani.

Nu-i așa? Să mai încercăm. 23 august e ziua în care s-a ales urmașul la tron al regelui Cioabă. Care urmaș e un fel de progenitură a lui Băsescu, ”al doilea tată”. Frate cu EBA, cum ar veni. Dar asta înseamnă că EBA îl va naște pe următorul rege al țiganilor!

Dar stați, că mai e și prințul Paul! Bastardul! Chiar așa, Poulică ce grad de rudenie are cu Cioabă? Păi, dacă tatăl al doilea al noului rege al țiganilor e nașul copilului prințului, rezultă că odrasla princiară are și ea oarece drepturi la tronul țigănesc! Pfuu, ce complicată e istoria Rromâniei!

UPDATE: ”consiliul de coroană”, adică mama umflaților, a decis – vor fi doi suverani! Trăiască regii, mînca-ți-aș!

4 gânduri despre „23 august, țigănie ne-a adus!

  1. @Puiu Vârsan: puteau s-o facă oarece regină și pe Luminița Cioabă, sora-poetesă, că tot i-a pus o pilă Băsăul.

  2. @Incognito: deschide articolul și găsești jos butonul de like. Și apropo, de ce drac să-ți rod ție unghiile? Le am pe-ale mele, wtf!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s