Home

Traian Băsescu a sărit de pe iaht direct pe cal, cu brișca-n dinți: ”Ungaria a devenit un focar de instabilitate” și ca atare trebuie pusă la punct! Uau! Cred că niște minți euforice s-au și gîndit la opinca atîrnată pe Parlamentul budapestan!

Acum, ce să zicem? Sigur că era nevoie de o reacție fermă la idioțeniile debitate de politicieni maghiari și români de etnie maghiară, pe la cloacele revizionisto-fascistoide numite ”tabere de vară”. Problema e, cît de credibil mai poate fi Băsescu în acest demers, după ce a profitat porcește și de sprijinul Budapestei, vă aduc aminte că Orban l-a sprijinit pe față la referendumul pentru demitere, și de al UDMR, care a boicotat același scrutin, salvîndu-i fundul?

Să fim serioși, TB nu face decît să ocupe locul rămas liber pe scena politică după demantelarea PRM-ului vadimist. Cu alte cuvinte, să atragă spre ”popularii” lui electoratul naționalist. Și să ia fața USL-ului, ai cărui lideri stau cu burta la soare. Atît. Altfel, sînt sigur că șmenarul va rămîne același mare prieten al premierului Orban, pentru sprijin reciproc în alegeri. ”Războiul” cu Budapesta e doar un carcalete călduț, în jurul unui grătar, la iarbă verde.

Reclame

2 gânduri despre „Război cu Budapesta!

  1. Pingback: PA Enescu. Concurs de Proză Arhiscurtă | Călin Hera. PA-uri şi mirări

  2. As crede in acest act _ care este fparte teatral dealtfel Nu am intalnit nicaieri in Europa asa ceva. Asa ca sa ne ajute Dumnezeu si sa ramana Bucurestiul capitala Romaniei si nu Budapeste >
    daca in Romania moderna trebuie traducerea emisiunilor in lb maghiara>>>>multumim presedintelui < partidelor , dar si….poporului care tace si inghite asemenea magarii< asa ca….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s