Home

Ce fac niște unii cînd n-au treabă, pe caniculă: vor să transforme în muzeu clădirea fostei unități militare din Tîrgoviște unde au fost ciuruiți Ceaușeștii! Ok, dar de ce să ne oprim aici?

Ia să ne mai gîndim la niște chestii cu schepsis: ce ziceți de un monument al mineritului ecologic, înfățișîndu-l pe Iliescu, în salopetă, cu ciocan și lămpaș,  în Piața Universității?; dar de unul al flotei comerciale, la Constanța – un deget mijlociu erect, cu inscripția ”Aici sînt banii dumneavoastră”?; bonus, o celulă memorială la Rahova, unde și-a scris operele Năstase.

Am mai putea transforma în muzeu iahtul pe care s-au zbenguit vara asta, în interesul nației, Băsescu și Udrea. Iar tronsonul Bechtel, Turda-Gilău, ar putea deveni loc de pelerinaj: singura autostradă care nu duce nicăieri. În sfîrșit, am putea transforma în Muzeul prostiei mioritice Casa Poporului. Nu vă mai explic de ce. Dacă aveți și alte idei, scrijeliți aici.

Reclame

4 gânduri despre „Monumentele prostiei

  1. Dar de ce sa nu dezvoltam ideea cu UM Targoviste? Ia imaginati-va: la perete, tovarasul si tovarasa, facuti din ceara, ca la Madame Tussaud’s. Pe 150 de leuti, primesti la rastel un AK47, un incarcator cu 30 de cartuse de 7,62. Mai bagi 20 de lei daca vrei trasoare. Si faci justitie! Cameraman sa nu ceri, ca oricum ala nu va „prinde” momentul cand tragi. Dar daca nimeresti, castigi trei figurine haioase, de guma: un Ion, un Emil si un Traian. Ultima figurina vorbeste, cat o tine bateria. Apoi treci pe la doctorul Ceausestilor sa-ti ia tensiunea si gata, inapoi la autocar, pardon, la TAB…

  2. @Moș Segal: îmi place. Un muzeu al figurilor (sinistre) de ceară. Sînt niște moace rînjitoare care ar da bine acolo!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s