Home

”Idila transatlantică” dintre blonda lui Iliescu, fost consilier prezidențial, actualmente europarlamentar PSD, Corina Crețu, și războinicul Colin Powell, fost șef al diplomației americane, fost șef al statului major interarme, a venit ca o mică bombiță în spațiul mioritic. Parcă nu te așteptai la atîta pasiune din partea insipidei și cam ofilitei Corina C.

corina_crețu

Cam în același timp făcea valuri o altă blondă voluptoasă, și ea binișor coaptă, pupila prezidențială Elena Udrea. Care, avidă de publicitate, a umplut media autohtonă cu imagini gen ”Afrodita ieșind din spuma mării”.

udrea-bikini

Ambele blonde s-au folosit de bărbați puternici ca să parvină în politică. Doar că relația Corina-Colin a fost dată în vileag de un hacker american, care a spart căsuța de mail a generalului. Pe cînd despre cealaltă relație, deja legendară, nu există decît dovezi circumstanțiale. De unde putem conchide că mail-ul lui Traian e mult mai bine apărat. Sau hackerii români nu-s chiar așa de grozavi cum se vorbește…

3 gânduri despre „Hackerii americani sînt mai buni decît ai noștri

  1. Bre, ştii de ce n-ai niciun comentariu la topicu’ ăsta? Păi să vezi că între cucoanele astea, dintre care pe una o bagi ca insipidă şi cam ofilită, iar p-ailaltă drept „voluptoasă”, diferenţa e de ceea ce-au prestat anterior. Una fraieră, proastă, iar ailaltă curvă unsă cu toate alea!
    Rămâne să vezi ce-ţi lipseşte! 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s