Home

”Oferiți protectorat Transilvaniei, cum a făcut Austria cu Tirolul de Sud”; ”Avem un drapel al Secuimii, haideţi să înfiinţăm acum şi un drapel al Transilvaniei, să mergem şi cu el pentru obţinerea autonomie!”; ”Păcat că nu e aici şi preşedintele Băsescu, pe un pământ autonom din Băile Tuşnad, într-o localitate din Ţinutul Secuiesc autonom, despre care tovarăşul Dragnea ne tot spune că e pământ românesc!”.

Cîteva chestii ieșite din găozul gîndirii lui Laszlo Tokes. Episcop reformat și, oficial, europarlamentar român. Care i se adresa unui premier al Ungariei, Viktor Orban, aproape ud de fericire. Zilele trecute, în România, la Băile Tușnad.

Mă rog, cam știe lumea ce-i poate pielea lui popa Tokes, un individ cu pitici pe creier, care urlă pe unde poate despre genocidul la care sînt supuși ungurii p-acilea. Și că se folosește de el, fără jenă, exaltatul Viktor Orban. Prietenul lui Băsescu, dacă ați uitat cumva.

Treaba e că, după două zile de la hidoșenia asta, de la monstruozitatea asta, n-am auzit nici o luare de poziție, nici măcar un scîncet dinspre USL. Victore, Crine, măi băieți, sînteți bine, sănătoși? Nu vă vine rău din coșul pieptului, de la lingurică? Nu? Că de la rînjitul preten al lui Orban n-am așteptări.

Anunțuri

8 gânduri despre „Un popă cu pitici pe creier

 1. S-a-ntâmplat că de fiecare dată când ai noştri au protestat la asemenea măgării, n-au făcut decât să le popularizeze cerinţele, ceea ce-a fost exact pe placul şi-n folosul lor! Aşa nu prea au auzit nici ai lor despre ce-ar fi vorba.

 2. @Cârcotașu: dar nici să-i lași să se pișe-n capul tău și să te prefaci că plouă… Iar aia cu roșiile e aiureală. Doi puțoi beți.

 3. ‘Aide dom-le, sigur că ăia doi au fost aiurea, da’ poate nici n-au fost. Eu am spus că-i admirabil derizoriul ştirii de presă, pe undeva mai zice ceva şi despre cum îi face popa pe UDMR-ei mafioţi. Demenţă!

 4. @Cârcotașu: adevărul e că prea ne uităm în gura acestui zgubilitic. Tokes are nevoie de protectorat medical. Sever.

 5. austria are protectorat? 🙂 cereti amanunte!
  sint curios cum va dovedi ca exista ceva inexistent. 🙂

 6. Ponta : “Tokes face declaratii penale. Romania n-are presedinte” – în fine, o declarație… acolo, O declarație cât să fie, să nu se spună că nu e…
  Dar parlamentariii și ewuroparlamentarii de ce naiba TAC, neisprăviții ? Dacă-s în concedii și atitudinea e-n vacanță în România ??!! Chiar să nu existe mijloace legale pt ca zmintitul pastor să fie aspru sancționat ??!! Parlamentarii, europarlamentarii noștri, tac complice – nici măcar nu catadicsesc să mimeze patriotismul…bă-SECU e-ndatorat cretinului tokes care l-a ajutat și pe deasupra îl și doare-n chipiu de ce declară pokemonul tokes, dar ai noștri NU au nicio ” scuză ” pt că TAC !! Îi ia cu valuri de patriotism numa-n campanii electorale, hm ?
  Apropo, RTV-ul păpușelului sebi ghiță nu dezbate PROBLEMA că-i deja o problemă gravă fiece afirmație/declarație a acestui pastor necităv… de ce NU dezbate, aaa ??
  Păi dacă necităvul pastor tokes” face declarații penale ”, ca să-l cităm pe onor premier, de ce NICIO amendă penală ???!!! Ce buba, chiar am ajuns o țară de doar FĂTĂLĂI ?!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s