Home

bas-pisică

Pagina de Facebook ”Alături de Președintele Nostru” ni-l prezintă pe Băs, mare iubitor de animale (!!), cu un pisic în brațe. S-o fi prins și Moisele nației că dă bine la pipițe, gospodine și coafeze să te afișezi cu mîțe. Comentariile de sub poze sînt de un caraghioslîc savuros, dar asta e, ăștia-s alături de președintele lor și în prostie.

Altfel, ce l-o fi apucat, se întreabă unii și alții, să renunțe la concediul anunțat, la Neptun, pentru niște silnice dușulețe de mulțime pe la Muntele Găina și pe la alte înghesuieli ale mujicilor, cu sepepiștii strîns uniți în jurul său? Eu cred că încearcă să scape de miasma motanului Omar, care i-a fost pus în brațe, plocon, numai bun să se tragă-n chip cu el!

Nasol momentul. Argații lui din media dau din colț în colț, consilierii din dotare spun prostii, iar politicienii arondați încearcă să arunce pisica spre ceilalți. Asta după ce el însuși i-a dat sfaturi ”teroristului”, în direct, ce să spună, sau mai degrabă ce să nu spună, dacă vrea să mai iasă cîndva de la pîrnăi!

Reclame

3 gânduri despre „Alături de mîțul nostru

  1. Cei care comentează pe pagina de FB a preşedintelui habar nu au de arta abstractă. De fapt, mesajul pozei este: „Vă mai arăt inca o dată pisica fraierilor!” (scuzaţi cuvântul preşedinte!)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s