Home

„Aici e cheia, cum să vă spun, când România a efectuat o operațiune neautorizată pe teritoriul unui alt stat?” Gogomănia asta nemaiauzită a spus-o, în clar, ditamai președintele României!

Așadar: Hayssam e adus în țară. Probabil de agenți SIE. Probabil din Siria. Probabil în urma unei operațiuni îndelung pregătite. Ok. Singurul terorist prins și condamnat pe aceste meleaguri trebuia băgat la bulău.

Dar să vii tu, președintele, să afirmi senin că ai făcut o nelegiuire, că ai trimis români pe șest, pe teritoriul altui stat, ca să-l răpească pe un terorică, încălcînd tratate internaționale…  Pfuu, asta e o tîmpenie cît Casa poporului.

Știu, multe state au acțiuni neautorizate pe teritorii străine. Spionajul asta face, dintotdeauna. Dar să te lauzi cu așa ceva, ca un mucos care a agățat o pipiță?? Cred că diplomații acreditați la București, ca să nu mai zic de cancelariile occidentale, au rămas bușbe.

Într-un singur fel îmi pot explica, logic, zicerea prezidențială: că ar ascunde ceva mult mai grav. Ce? Ne dăm cu presupusul. Deja s-a născut ipoteza că rușii ni l-au livrat pe Hayssam, legat cu fundiță, știind că, de fapt, puterea de la București nu îl vrea aici. Să ne bage mortu-n casă!

Dar asta e doar o fantezie. Probabil că vom afla adevărul prin 2055, cînd se vor desecretiza, conform promisiunilor băsiste, documentele în cazul Hayssam. Mai ales cele privind  răpirea ziariștilor în Irak. Dacă va mai interesa atunci pe cineva.

Anunțuri

2 gânduri despre „E zărghit, sau ascunde ceva și mai grav?

  1. presedintele nostru e un mic ,mic tumpi tampit.asa cred eu.tumpi pentru mine reprezinta fostul meu motan pe care il iubeam nespus de mult si care era destept si caruia ii spuneam tumpi ,ca un alint..dar presedintele nostru[caruia n-as vrea sa-i spun si al meu]e ca un diavol aparut pentru poporul nostru pentru a ne incaera, si pentru a ne face de ras ..pentr asta eu il detest si doresc sa n u mai fie in veci presedintele meu..nu ma reprezinta,ce pot eu ca simplu cetatean sa inteleg cand el vorbeste/NISTE BAIGUIELI,,NISTE VORBE CARE N-AU NICI O NOIMA UNEORI.EL SE CONTRAZICE SINGUR DE CELE MAI MULTE ORI..II TRMURA MAINILE ,SEMN CA LE CAM BEA,RADE DE CEEA CE SPUNE SEMN CA DOAR EL INTELEGE CEEA CE SPUNE, SI MAI RAU SIMT CA RADE DE NOI CEI PE CARE CHIPURILE II REPREZINTA IN LUME..N-ARE LOGICA ,N-ARE BUN SIMT DELOC,DELOC SI E MINCINOS,PARSIV,LAUDAROS,LOCUL LUI E UNDE A STAT HAYSSAM PANA ACUM SAU UNDE VA STA HAYSSAM DE ACUM INCOLO…DECI SPER CA S-A INTELES CA EU L-AM LAUDAT DE FAPT PE ACEST TUMPI.SPER SA AJUNGA LA UN ADAPOST ,UNDE II E LOCUL…ANGELA TANASESCU,O PENSIONARA CARE IUBESTE ANIMALELE, PE CELE NEAJUTORATE SI FIDELE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s