Home

Ce-o fi fost în capul lui Crin Antonescu în momentul cînd l-a propus pe Relu Fenechiu ministru? Dacă-mi aduc eu bine aminte, mulți i-au zis atunci, chiar și Ponta, că nu e tocmai cușer. Că omul are bube și că e trimis în judecată. Ei nu, Crin a insistat, explicînd senin că nu e nici o problemă. L-a asigurat însuși Relu!

Uite că e o problemă. Una mare și puturoasă. Poate va înțelege și Antonescu, odată și-odată, că în ”real politik” nu există prietenii. Uite că s-a expus, încă odată (remember Becali?), atrăgîndu-și critici și dinspre arcul băsist, și de la Bruxelles. Și ce-a obținut pînă la urmă? Un cap în gură.

Din povestea asta, doar Ponta iese în cîștig. Va avea ocazia să explice, cu falsă mîhnire, că regretă profund, dar că Fenechiu a fost propunerea liberalilor. Și va avea un motiv în plus să-i pună tălpi lui Crin. Deocamdată, aud că va prelua chiar premierul ministerul transporturilor. Interimar. V-ați mira dacă-l va da pînă la urmă unui pesedist?

3 gânduri despre „Crin, wake up!

  1. Acu’ discuţia e inutilă. Atunci a fost altceva, iar acum e altceva. Era normal să i se pună un stop lui Băse, să nu se mai împiedice lumea în dosarele lui. La urma urmelor nu s-a întâmplat nimic, acuzaţiile nu privesc perioada ministeriatului. Cu interimatul lui Ponta e absolut normal, dacă mâine moare ăla de la mediu, automat preia Ponta interimatul. Dacă portofoliul era al PSD-ului, atunci era posibil să facă o numire imediată, deşi tot ar fi existat un interimat de cel puţin o zi. Pariu că n-o să-l dea unui pesedist?

  2. @Cârcotașu: nu pun pariu pe aiureli d-astea. Dar îți aduc aminte că liberalii au pierdut ministerul justiției, după plecarea lu tanti Mona. I-a dat Ponta ministerul Cazanciucului său.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s