Home

Dacă arunci o privire pe site-ul Serviciului Român de Informații, la capitolul ”ce facem”, ți se umflă pieptul de mîndrie. Cîte chestii face SRI! Prevenirea și combaterea terorismului, cyberintelligence, contraspionaj și multe altele. Zău dacă nu te simți apărat.

Eu așa m-am simțit și după ce SRI s-a implicat direct și nemijlocit în scandalul cu șpaga de la liceul Bolintineanu. Mama lor de teroriști cu acnee! La chiloți! Control corporal, fete și băieți! Și la dubă cu ei!

Așadar: SRI e cu ochiul și timpanul pe puștanii care dau bacul, nu care cumva să bage fițuici, dar nu se prinde că un diliu scăpat de la Socola își face rost de o boambă adevărată și intră liniștit într-o universitate, unde ține ostatici zeci de studenți? Profi!

Așteptăm cu interes următoarea mișcare briliantă a SRI: descindere în forță într-o grădiniță, unde, prin mijloace specifice, după luni de cyberintelligence, s-a aflat că pișăcioșii i-au dat bombonele educatoarei. Așa începe! Ăștia trebuie zdrobiți de mici!

N.B. Postare preluată de Cotidianul

12 gânduri despre „SRI e cool!

 1. Hai dom’le că eşti răutacios. Ai uitat de ăla pe care l-au prins cu un cuţit în buzunar pe o stradă pe care se află o ambasadă? Vrei să zici că atunci nu au fost vigilenţi? Încă o dovadă a vigilenţei lor este şi faptul ca cheltuiesc anual o grămadă de bani pe prezervative. Ce dovadă mai clară de vigilenţă mai vrei?

 2. @Cârcotașu: ăvaai, ce rău ești! Cred că cel mai mult cheltuiesc șpionii noștri pe picături de urechi. De la ascultat excesiv, mno…

 3. daca nu au acces la prism sint in urma cu stirile:

  Abgeordnete bestechen leicht gemacht

  Kaum irgendwo ist es so einfach, ungestraft Politiker zu bestechen wie in Deutschland. Vermutlich wird das auch erst mal so bleiben. Von L. Altmeier und S. Klormann

  sa le spuna cineva ca trebuie sa intram si noi in rindul civilizatilor si sa facem ca ei! :))))))))))

 4. si mai am propuneri d-astea de adaptare la normele si valorile vestului! toate o chestie in fapt de copy-paste. :))))))))))))

 5. teaca

  te inseli! nu exista nici o mentalitate balcanica! austriecii se cearta cu nemtii mereu pe tema asta. nemtii spun ca balcanii incep in viena iar austriecii ca incep la berlin. pina la urma despre ce se vorbeste?! soriceii musca momeala aruncata de bosi o halesc si se mira dupa ca-i amara si le face rau. :))
  lasati-o balta pt ca este vorba despre altceva! de ce nu ma intrebi cite balcanisme am vazut pe lumea asta si pe unde? o fi si sua din bal
  cani? dar danemarca?! mexico cumva?! vorbim despre prostia omeneasca care este universala! 🙂 a spus-o si einstein!
  problema romanilor este ca sint usor de tot de dus cu presul si s-au prins toti. de ce este asa trebuie sa te intrebi si mai ales cum sa iesim din asta? la voi este culmea ca-n 23 de ani n-ati aflat nimic si credeti mai departe in zvonuri si povesti. vrei si exemple? te umplu de ele! ce va trage in jos? naivitatea si superficialitatea plantate pe o mindrie extrema. daca esti curios ce iese din aceasta combinatie sublima deschide fereastra sau tv. iti spun si cind a inceput ce vezi: in anii 60 cind ceausescu a luat banii vestului (de fapt n-a fost nici macar 1 cent :))) ) si cind in procesul industrializarii a scos taranii cu gramada din sate mutindu-i la oaras. vesticii care au experienta in stapinit popoare stiu bine ce au de facut asa ca prin mutarea asta simpla pe care noi am platit-o de fapt ei si-au facut o masa de manevra eliminind elita romaneasca naturala. in fata lor astazi au numai slugi. nu spuneti voi ca astia sint si nu avem altii? aia altii au fost dar au fost eliminati, exclusi sau au expirat.

 6. teaca

  te rog retine si mai spune si altorta ca preluati un sistem care asa arata iar aia care l-au facut nu va vor intreba pe voi vreodata ce si cum va place sa aveti. va vor da ce au si asta aveti. 🙂
  e simplu de tot! nu inteleg de ce va uitati la ce fac administratorii (vatafii) aia angajati de vest?! va este greu sa intelegeti ca aia nu au nici un cuvint? legile vin la pachet de la e.u. pt ca s-a semnat ca dreptul european are prioritate in fata celui autohton. deci altii vor face ce vor ei cu voi si nu uitati c-ati vrut si v-ati bucurat. 🙂
  alesii vostri (ce gluma!) au primit pina si discursuri la pachet si le-au citit in parlament dar pe care le-am auzit initial citite si la nemti in anii 90!!!! 🙂
  vreti sa intelegeti ce si cum o sa fie la voi uitati-va la altii! vedeti delegatiile lor si o tot tineti ca aia din interior fac nu stiu ce. de capul lor nu fac nimic! sint tarani deci sint slugi din nastere iar in plus au pe ei o frica cit casa asa ca nu vor iesi vreodata din cuvintul stapinilor!
  cam ce vreti voi sa aveti altfel?! 🙂 unde este altfel cu exceptia imaginatiei voastre care va inchipuiti zone cu tari civilizate?! 🙂
  am vazut ca de curind romanul si-a schimbat aria geografica si spune tarile civilizate din nord. 🙂 care or fi alea?! polul nord?! :))))

 7. DE CITIT INTEGRAL ARTICOLUL !!! CA SA AFLATI SI CE SI DE CE SE ASCUND MULTE ! RESURSELE DIN ADANCURI…
  UPOMOCI !!! – Cei care ne-mbucură sufletele: Constantin Gruescu-flori de mina – dați uitării, abandonați, IGNORAȚI ???!!
  Caraş-Severinul, unul din cele 5 cele mai SĂRACE judeţe ale patriei, stufos în… masoni, clanuri și căpușe !
  Dăruit de Mama Natură cu frumuseţi neasemuite dar… stă cel mai prost la capitolul TURISM – județul Caraș-Severin – FEUDA Caraș-Severino !!
  Că dacă nema infrastructură, ghiotura de pedelepre, pardon – TRAVESTIȚI ( c-au găsit modalitate – traseism – să rămână mereu la putere !! ) pretenari, nemoşaguri la conducerea tuturor instituţiilor şi multe ” necunoscute ” pe holurile administraţiei publice la nivel județean – de fug investitorii mâncând pământul… Și se toot duc. Pe bună dreptate fug de necuratul ! Necuratul ăla, posedatul de legiuni de ghiavoli care are tupeul , ipocritul, să mai și pozeze-n salvatorul națiunii, scârba, prăpăditul !
  Parte din presa locală se compromite, face sluș în fața necuratului, continuă să-i închine ode și imnuri, să-i cânte-n strună, să-i gâdile orgoliul de Fiară rănită, FOSTULUI. Jalnic și penibil spectacol … numai despre cinste, onoare, demnitate nu poa fi vorba în cazul acestor triști scribi cu pretenții de jurnaliști ! NU există presă de investigație pe feudă. Nici jurnaliști cu ” sânge-n instalație ”, ca să cităm din clasici din păcate încă-n viață, ierte-mă Doamne, Doamne ! Puținii care mai ” mișcă-n front ”, se tem, sunt turnați de către așa ziși ortaci / colegii de breaslă ori au pățit deja atât de multe…. Acestora din urmă le înțeleg în mare parte … reținerea. NU și ” neîndemânarea ” de-a mă fi lăsat singură în lupta cu Răul. Și da, ticăloșii și ticăloșia NU au culoare politică !
  Până când, Doamne, până când mai rabzi domnia spurcăciunilor…. ( ? )
  CONSTANTIN GRUESCU MERITĂ SĂ-ȘI VADĂ VISUL ÎMPLINIT ! MERITĂ SĂ APUCE SĂ-L VADĂ ÎMPLINIT !!
  Da, la Ocna de Fier să fie înființată Casa Europeană a tezaurului Mineralogic !
  Că dacă nu acolo, va trebui să spuneți de ce vă opuneți cu înverșunare să nu și nu și… nu… De ce nu ? Vă strică niscaiva socoteli, afaceri în interes perso ? E de muncă ?
  Ce anume ascundeți, nemernicilor de vă opuneți ideii făcând pe niz-naii și așteptând să se mute pe steaua sa nea Costică, să se aștearnă tăcerea pe orice aspect legat de resursele din adâncuri de pe feuda Caraș-Severino… Ce ascundeți ?
  Sărac județ BOGAT ce pari să nu mai ieși din zodia masonilor…
  http://sfinx777.wordpress.com/2013/07/12/upomoci-cei-care-ne-mbucura-sufletele-constantin-gruescu-flori-de-mina-dati-uitarii-abandonati-ignorati/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s