Home

Ce contează că sîntem mai puțini cu vreo 1,5 milioane? Ce contează că referendumul pentru demiterea Băsescului a fost, de facto, valid? Ce contează că personajul nu mai e, legal și moral, președinte? Ce contează că 7,4 milioane de români au fost umiliți de rînjetul victorios al jenantului nostru ”șef de stat”?

Chiar nu contează, nu vedeți? Ignara presă băsistă, omniprezentă, ignoră datele INS și trage șmecherește cu ”lovitura de stat”. Blaga s-a și repezit s-o spună, slugarnic, nu contează, dom`le, recensămîntul, că a fost vraiște. Nu contează, pricepeți odată.

Contează doar că cei cu nașul în suflet de la CCR și-au făcut treaba. Și anul trecut, și mai acum cîteva zile. Cînd au decis că o lege votată de parlament poate fi aplicată doar peste un an. Iac-așa. Ca un scuipat în ochi. Încă unul.

Dar, din nou, ce mai contează? Noi coabităm, Europa și SUA ne mîngîie pe creștet, rînjind, bravo, stați liniștiți la locurile voastre și faceți ce vă spunem noi. Asta am cîștigat. Rînjetul șmenarilor cu ștaif. Doar asta contează. Fiți cuminți!

3 gânduri despre „Fiți cuminți!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s