Home

Nu știu cum se face că pe TB îl ia tot mai des gura pe dinainte. Să fie subconștientul cel care-i joacă feste? S-a apucat deunăzi să se dea mare în fața unor femei afaceriste. Mai întîi a lăudat-o afabil pe Nuți, știți care. Că e pariul lui cîștigat, că e fashion, mă rog, la modă, că e serioasă.

După care, hodoronc-tronc, vine concluzia: e timpul să avem un președinte femeie! Nu alea de la pagina 5, s-a grăbit să precizeze omul, deși favorita a apărut și ea semi-nudă prin reviste glossy. Apoi s-a lăudat că le-a îndemnat pe fetele lui să facă, ”patriotic”, plozi, ”măritate sau nemăritate”.

Și iar o concluzie năucitoare: ”Cum Dumnezeu femeia romă poate ține cinci-șase copii, iar românca nu poate?” Cred că i-ar putea explica Preafericitul că n-are nicio treabă Dumnezeu cu dorința sau putința româncelor de a se înmulți precum iepuroaicele, pentru a mări natalitatea pe scumpele noastre plaiuri.

O întrebare mă bîntuie, după acest mare năduf prezidențial: intră și Nuți în categoria ”fă, femeie, un copil, măritată sau nemăritată”? Că ar fi cam grabă, favorita se apropie vertiginos de 40, ceasul ei biologic ticăie necruțător. Plus că însămînțătorul trebuie să fie și el îndeajuns de productiv, nu?

Anunțuri

4 gânduri despre „Nuți, la treabă!

  1. Pe Băsescu îl ia gura pe dinainte pentru că, dacă l-ar lua pe dinapoi, s-ar pupa singur în dos. Ceea ce nu e cazul pentru că are oameni special pregătiţi pentru asta, chiar superpregătiţi aş zice. În ceea ce-l priveşte pe însămânţător cred că ar fi cazul să se abţină pentru că ai văzut ce copii ies la beţie (starea lui naturală, ca să citez din clasici). În plus, daca, Doamne fereşte, iese copilul cu vreun beteşug la ochi?

  2. @Puiu: n-ai văzut cum se dădea viril în fața muierilor afaceriste? Cred că în mintea lui se visează soț de președinte blond 😆

  3. In cazul asta propun sa analizam mai atent rubrica „Fata de la pagina 5”, e posibil sa gasim un viitor presedinte de mare ‘succes’.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s