Home

Are omul ăsta, președintele, un talent, nu știu cum să-i zic altfel, de a-și bate joc de orice, de a distruge, ceva incredibil. Dacă dăm filmul înapoi, vom găsi puzderie de gesturi, declarații, acte și hotărîri ale insului, aiuristice, jegoase, șocante, în disprețul logicii și al bunului simț.

Cumva, parcă ne-am și obișnuit să-l vedem aruncînd cu rahat în ventilator. Categoric, omul are ceva defect la etaj. Uite, povestea asta cu referendumul bis. Logica ți-ar spune că așa ceva nu se face. Și buna cuviință. Și rușinea. Ei nu, omul plonjează în penibil fără nici o străbatere.

Treaba e că nu o face pe spezele lui. O face pe nervii noștri. Iată, a băgat referendumul ăla – consultativ! – în 2009, clar, doar ca să se aleagă a doua oară. Ca să-i prostească pe atîția mai slabi de înger. Sau de minte. Cît au fost ai lui la timonă, bocii și udrele, l-a lăsat baltă. Nu avea nici pentru el vreo valoare.

Cum au venit ăștialalți, și s-au pus pe revizuirea Constituției, a scos maimuța. Iac-așa. Ca să bage bățul prin gard. Să întărîte, să irite, să le rîdă-n nas. V-am făcut-o, he-he-he! Nu contează logica, ce-i aia, dă-o dracului, să se aleagă praful!

Încă un referendum pentru prostia cu unicameralul și 300 de parlamentari, cu doar o săptămînă înainte de a se pronunța poporul pentru Constituția revizuită, e ca o flegmă în ochi. Chestie care merge, hai,  într-o bodegă la Anvers. Între vaporeni beți.

Anunțuri

One thought on “Ia de la Băsescu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s