Home

Luni a fost ziua care a declanșat un val fără precedent de glumițe pe net și în media. Elementul declanșator fiind divorțul Udrei de Cocoșul ei. Mulți și-au adus aminte de momentul bizaro-hazliu al cununiei celor doi, petrecută la New York. Cînd proaspăta doamnă Cocoș era îmbrăcată cam… fără perdea.

Dimpotrivă, judecătoarea Iulia Motoc a utilizat cu deasupra de măsură perdeaua, la o ceremonie de la Cotroceni. Deși unii susțin că ar fi vorba de un neglije. Sau de o cămașă de noapte. Sau de o rochie de plajă. Sau de un halat. Sau de o uniformă de camuflaj pentru judecători. De unde și trucajele haioase. Gen: judecători în rochie

Apropo de Cotroceni, circulă bancul că Băsescu a primit luni o veste bună și una rea. Aia rea e că Ponta a fost primit de Merkel cu fanfară și covor roșu. Aia bună e că a divorțat Nuți! Așa a venit și întrebarea, firească: urmează un alt divorț la nivel înalt, acum, că Nuți e liberă?

Alții remarcă o interesantă coincidență: divorțului udresc și anunțatul divorț al lui Putin de Putina. Dar, hai să nu mergem cu teoria conspirației chiar atît de departe. Fapt e că, zice și martorul Gușă, Nuți tocmai a devenit cea mai rîvnită burlăciță! Precum celebra ei înaintașă caragialiană Mița Baston! Cine va fi Bibicul? Dar Mangafaua?

Reclame

6 gânduri despre „Mița, Bibicul, Mangafaua și perdeaua

  1. Păi e clar cine e mangafaua, zic eu. Nimeni altul decât Cocoş. Odata ce nu mai sare cu cotizaţia, sau s-au găsit alţi cotizanţi mai ortomani, era de aşteptat să i se spună marş, pardon: PA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s