Home

NU e exclus să-l numesc pe Băsescu premier, dacă ajung preşedinte„. Şocant, nu? Declaraţia făcută de Crin Antonescu la o televiziune e una cu schepsis. Sigur, era un răspuns decent la o întrebare despre o situaţie ipotetică, dar ce fiori reci trebuie că au trecut pe şira spinării ştim noi cui!

Adică, vezi, Victore, la o adică pot şi eu să fac şmenozeli, mişelii şi reevaluări! Mă rog, toată povestea se înscrie în jocul reciproc de-a arătatul pisicii şi datul la gioale între cei doi mari „prieteni” din fruntea USL. Cine-i cel mai tare din parcare? Ponta pare pe val, dar mai e mult pînă departe.

„Episodul SRS” a fost doar o adolescentină încordare a muşchilor. Degeaba. PSD are nevoie de liberali, ca de aer, pentru modificarea Constituţiei, regionalizare şi cîte altele. Nimeni nu poate fi atît de inconştient încît să arunce în aer o majoritate stabilă, pentru una iluzorie. Nu acum. Poate la anul, după europarlamentare…

Anunțuri

3 gânduri despre „Pisicul şi pisica

  1. Mda, sigur e o hârjoneală. Altfel o prostie, ca răspuns la tâmpeniile conform cărora Ponta ar avea de gând să candideze la prezidenţiale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s