Home

animal-farm1…acest cvorum de 50% plus 1 e dificil de atins, el trebuie modificat. (…) Acest cvorum a fost valabil doar pentru referendumul din 2012 pentru demiterea preşedintelui României –  Thomas Markert, secretar al Comisiei de la Veneţia (de aici).

Aţi înţeles, da? Quod licet Iovi, non licet bovis (Nu tot ce-i este permis lui Jupiter îi este permis și unui bou). Proverb latin. Sau, venind mai încoace, „Toate animalele sînt egale, dar unele animale (porcii – n.n.) sînt mai egale decît altele” – cum proclama vierul-dictator Napoleon, din romanul lui George Orwell, Ferma animalelor.

Mai pe şleau, aţi votat ca proştii la referendum, voi, ăia 7,4 milioane care l-aţi vrut demis pe Iovi (Băsescu). Europa „democrată” v-a tras-o şmechereşte. La referendumul pentru Constituţie puteţi să staţi pe-acasă, cu mititeii şi berea în burdihan. Ajung 2-3 milioane de voturi…

Anunțuri

3 gânduri despre „Unele animale sînt mai egale?

  1. Pentru cine nu e clar: autorii „loviturii de stat” din vara lui 2012 sunt alde UE! Ceea ce se intâmpla de atunci încoace nu este decât o confirmare a acestei evidenţe. Dacă ar fi să încerc o rimă aş putea spune ce ne-a dat UE. Dar deja mi-e o silă nesfârşită! A! Şi să nu-l uităm pe junghiul Sam (pardon: unchiul Sam).

  2. @Puiu: Asta cu „sila nesfîrşită” e pe cale să se generalizeze. Eu mă tratez. Cu alcool. Şi cu indiferenţă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s