Home

Unii l-au făcut praf pe tristul şi insipidul MRU, care crede că Băsescu nu l-a lăudat pe Ponta, ci l-a ironizat. Păi, i-a să vedem cum s-a exprimat măritul. Mai întîi, la conferinţa aia de presă în care ne-a explicat la tablă, cu băţul, cum stăm: „Meritul actualului premier, Victor Ponta, este că nu a stricat ce a realizat Emil Boc”.

Bun, aici l-a făcut pe „pisic” demn urmaş al mult hulitului pitic. Naşpa. Dar a fost laudă, bre! Mai departe, „epava politică” Traian a simţit nevoia să explice pe larg (în EvZ) cum a tras el nava (ţara) la cheu, cu sprijinul nemijlocit al „maimuţei” Victor. Titlul din site-ul băsist ziare.com spune cam totul: „Băsescu, plăcut surprins că Ponta nu şi-a ţinut promisiunile electorale”.

Acu pricepi, MRU? De fapt, omul a făcut, prin ricoşeu, un mişto gros de USL! Ce-aţi promis voi, mă? Aia şi aia? E, uite că minunatul reevaluat Ponta, coabitantul meu de suflet, premier al USL, care USL a zdrobit concurenţa şi are 70% în parlament, a făcut exact invers! Şi pe placul meu! Capisci?

Ce s-a ales din „jos regimul criminal Băsescu-Boc”? Laudele de mai sus. Plus replica memorabilă a premierului: „Ce e bun în 2013 i se datorează şi lui”. Lui Băs, evident. Fostul „mafiot”, „ticălos”, „sursa răului” de altădată!

Povestea asta îmi aduce aminte de ce spunea odată, demult, hăt-hăt, bună-mea: „Măi copii, dacă vă iubiţi, de ce nu vă luaţi?”

 

3 gânduri despre „Dacă vă iubiţi, de ce nu vă luaţi?

 1. Lauda lauda!
  Eu chiar cred ca Base l-a pupat pe Boc prin gaozul lui Ponta si-al lui MRU (mai conteaza unde?).
  Basitorasul cel Viteaz!
  Pai?
  Unde-ati ma vazut?
  Trei dintr-o sarutare frantuzeasca.
  Ce? Te pui …?
  Unu-i Base !
  …si…
  una-i Romania!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s