Home

Site-ul făcător de fumigene şi fitile, DC News (Chireac), a lansat duminică intoxicarea: Băsescu, viitor secretar general NATO! A preluat imediat gulguta postul tv al lui Sebi Ghiţă, prietenul lui Ponta. De RTV vorbesc. Şi dă-i, şi combate, şi brechinniuz, şi despică rahatul în paişpe…

Au mai pus şi alţii botul. De pildă, Adevărul, organ băsist de frunte. Care merge mai departe şi-l bagă-n ecuaţie şi pe Geoană! Aha, deci Geoană e la concurenţă cu tata lu’ EBA, pentru postul de boss al NATO? Bine, mă, bravo.

Cred că ăia de la Pentagon se pişă pe ei de rîs. Fireşte că vor pune americanii o slugă la şefia politică a zisei alianţe militare, dacă va pleca danezul ăla, Rasmussen, parcă, din post. Dar cine dracu poate să creadă că vor miza vreodată americanii pe ciudaţii ăştia din est?

Toată „afacerea” miroase a fi 100% băştinaşă. Să mai aruncăm un fîs pe piaţă. Să mai băgăm niţel fum. Îmi place cum au preluat din mers ideea băsescologii: că, vedeţi, măritul e bun mediator, a făcut pînă şi un pact cu puterea potrivnică uselistă. Plus că e cel mai mare fan al licuricioiului. Deci, e numai bun.

Alţii bagă strîmba aia, cum că-şi caută imunitate pentru multele nasoale pe care i le pregătesc duşmanii, la terminarea mandatului. Cu flota, cu altele. Mie-mi povestea îmi aduce aminte de marmota care învelea ciocolata. Care marmotă seamănă, desigur, cu „morsa competentă” Bogdan Chireac…

4 gânduri despre „Şi marmota…

  1. Bre, acu’ ce să mai zici, ideea nu-i rea, tre’ s-o recunoaştem. Păi ce slugă mai prea-plecată ar putea avea jăndaru’ mondial decât pe Băse, care-a declarat public că suge penisu’ americănesc, că-i putincios, nu-i oareş’care?
    Da’ altfel sigur, e o masturbare de presă. Când n-are nicio gagică vie-n atenţie, scoate o fotografie din album, se uită lung la ea şi şi-o freacă, cu ochii-nchişi. Ce vede, scrie ca scenariu. Şi ui’ ce scandal se iscă!

  2. Bogdan Chireac a transmis o informaţie trunchiată. Băsescu va fi întradevăr secretar general NATO, dar la barul Cartierului General, unde se va ocupa şi de aprovizionarea cu uischiane ţigări şi blugi.

  3. @Cârcotaşu: eu am bănuiala că morsa a fost intoxicată de servicii. Oricum, nici hămăitul n-are cum să creadă aşa o băşină. Decît dacă a luat-o rău de tot pe cîmpii.

    @Puiu Vârsan: aşa da! 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s