Home

Bine zicea cine zicea că ne îndreptăm spre un soi de „dictatură” a procurorilor. La urma-urmei, şi Ponta a fost procuror. Aşa că e de-nţeles de ce a ţinut morţiş să-l împingă-n faţă pe prietenul Tiberiu Niţu (cel respins prima dată de CSM+Băsescu) să preia funcţia de procuror general. La schimb cu Codruţa Kovesi – DNA.

Şi iar mută Ponta, cu un alt prieten, tot procuror. Acelaşi procuror ironizat anul trecut de suspendat, care era f intrigat că se vîntură pentru justiţie numele acestui „Cazancioc” (sic!), colegul lui dottore! E, acum înţeleg că preşedintele s-a sucit, l-a reevaluat pe Cazanciuc, „ăla cu pulover pe gît”, acum e numai bun la justiţie, he-he!

Să recapitulăm: şef la guvern, ex-procuror; şef la CSM, procuror (Hăineală); viitor şef la Curtea Constituţională, procuror (Morar)! Păi, să continuăm. Că mai au Băsescu&Ponta slugi sau colegi procurori, care pot foarte bine să ocupe şi alte posturi de miniştri – interne, apărare, externe, sau, de ce nu, şefia unor servicii de informaţii! Crin, mai vrei să candidezi la anul?

P.S. Propunerea vînturată iniţial în media: Horia Georgescu-ANI (!!), nedezminţită de premier, cred c-a fost făcută la mişto, că prea era dementă. Ca să le dea cu tifla liberalilor. Sadic, Ponta!

4 gânduri despre „Procurorii mei, procurorii tăi…

  1. PSD-ul se crede pe cai mari care sunt de fapt martzoage batrane. Nu cred ca prinde un an jumatate de guvernare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s