Home

M-am înşelat, aşa cum s-a înşelat mai toată lumea. Pînă şi băsistul Tapalagă (scuzaţi!). Nu Bruxelles a dictat răzgîndeala de cîteva ore a premierului, ci… Morar! O spune chiar Ponta, cu subiect şi predicat. Omul susţine că s-a speriat văzînd poziţia fostului mogul al DNA, în Consiliu.

Ei, scîrţ! Pactul cu Băsescu a fost decisiv. Ăla cu „eu dau procurorul general”, prietenul Niţu, „tu dai şeful anticorupţie”, unealta Kovesi. Asta e tot. Ce-a cîştigat Ponta? O scurtă perioadă de linişte cu falanga băsistă. Ce-a pierdut? Încrederea aliaţilor.

Pe termen lung, nu-l văd bine. „Ne despărţim fundamental în această privinţă”… dar rămînem împreună, zice Crin Antonescu. Urmează, aşadar, o pace rece. Cu brişca-n dinţi. Cum se va termina? Dumnezeu ştie.

Ar mai fi o ipoteză. Ponta are o înţelegere secretă, mult mai aplicată, cu perfidul Băsescu. Aşa că forţează nota, ştiind că liberalii vor înghiţi orice, pînă la prezidenţiale. Dacă aşa stau lucrurile, Ponta face o greşeală de puber politic. Pe care, din motive încă neclare, baronii partidului o cauţionează!

UPDATE1. Crin Antonescu: „Noul ministru liberal al Justiţiei ar putea face alte propuneri de procurori şefi”!

UPDATE2 (după cîteva ore). Crin Antonescu: „Renunţăm la ministerul Justiţiei. PNL nu se asociază la combinaţia Ponta-Băsescu.” În traducere liberă, eat your shit!

Reclame

Un gând despre „Perversa de la CSM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s