Home

Ou verde YodaNişte unguri retardaţi s-au trezit ei de Paştele catolic să împartă enoriaşilor ouă verzi, cu sigla partidului, sau ce-o fi secta aia. De UDMR vorbim. Probabil că dacă erau ouăle de alte culori făceau bube la gură. Întîmplarea nu merită nici un scuipat, numai că s-ar putea ca ideea ăstora cu păr pe creier să facă pui.

Vine mintenaş Paştele ortodox. Cum ar fi să vedeţi pe tarabe ouă roşii cu trandafirii pesedişti, ouă galbene cu săgeata liberală, sau portocalii cu naiba mai ştie ce, că pedeliştii tot schimbă? Plus nişte ouă de struţ boite-n violet, cu mufa rînjită a preacucernicului Machitorie Murfatlariotul.

3 gânduri despre „Creier verde şi păros

  1. E clar !! Ai rude la noi in oras!!Sau ai fost duminica !La iesirea din biserica Udmerei au dat oua verzi cu sigla UDMR.Si primarele nostru ne ofera de pastele ortodox,niste oua tot vopsite,dar pe bani grei !!

  2. @cmuscariu: te dezamăgesc, n-am rude şi nici n-am fost pe-acolo, în ultimii ani. Ştiu din media despre comedia asta. Şi am aflat şi de ouălea alea de fier făcute de primarul vostru. N-am zis că idioţenia se ia?

  3. Nu ma intereseaza in mod direct ce au facut ei, deci o sa generalizez putin.
    Vezi cumva o alta culoare decat rosul pentru ouale de Paste?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s