Home

Am ciulit urechile cînd l-am auzit pe guvernator găvărind la postul său de casă, B1Tv. I-auzi: fostul ministru al justiţiei, Mona Pivniceru, a fost „o catastrofă”. Cum-cum? Dar ce-a făcut Mona atît de nasol, de l-a răvăşit în halul ăsta pe şturlubatic?

Păi, n-a vrut să-i propună pe Morar şi Kovesi. Ştiţi, rocada pe care o visa boss-ul pentru slugile sale, ca să controleze în continuare Parchetul General şi DNA. Dacă pentru asta a fost Pivniceru „o catastrofă”, eu îmi scot pălăria. Doamnă, respectele mele!

Dar staţi aşa, că nu s-a gătat. Se aude că Ponta, care a preluat interimar ministerul, ar fi bătut palma cu Băsescu. Pune el pe cine vrea procuror general, dar musai să fie Kovesi şefă la DNA! Eu nu pot să cred că Victoraş e mai puţin bărbat decît Mona. Dar, dacă va ceda, atunci e o cîrpă. Şi merită să plece. Însoţit de dispreţul nostru.

UPDATE Ce zice Crin Antonescu: „Probabilitatea ca doamna Kovesi să devină şefa DNA este foarte mare (…) sunt presiuni de la Bruxelles (…) premierul trebuie să acţioneze”. Rămîne cum am vorbit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s