Home

Luni am văzut pe burtiera Realitatea Tv un titlu absolut savuros: „Cine-i face dreapta lui Băsescu?” Trec peste interpretările deplasate, de colţul blocului, sau mai degrabă de galeria Stelei şi intru abrupt în subiect. Păi, cine „să-i facă dreapta” preşedintelui? Slugile!

Scriam în postul anterior că, în paranoia lui, TB nu mai are încredere decît în procurori şi „spioni”. Pilonii forţei sale. Ieri îl transforma pe Morar, din procuror bun la toate, direct în judecător constituţional. Ca în Burkina Faso. Azi s-a dus repejor la bilanţul SRI. Unde l-a decorat pe şeful celor care ne ascultă şi a mai făcut/avansat nişte generali.

Revin: cine să-i facă mişcarea de dreapta, că despre asta era vorba, nu vă mai hliziţi, dacă nu oamenii din staff-ul său? De pildă, consilierul Cristian Diaconescu. Despre care s-a tot scris că „a fost” securist şi că acum e „acoperit” al SIE. Acelaşi Diaconescu, fost lider PSD, fost ministru, fost candidat la primărie şi la preşedinţia partidului de stînga (!), recuperat apoi în oastea înstelaţilor din UNPR şi ulterior direct de Băsescu. Că e bine să ai în preajmă unul cu expertiză spionistică.

Aşa că „acoperitul” a bătut din călcîie şi a îndeplinit ordinul întocmai şi la timp: a lansat Mişcarea Populară, de centru-dreapta, titlu pe care-l înregistrase preventiv, acum doi ani, fiica cea mare, după ce suferise din amor şi-şi achiziţionase, din vînzări anterioare, un ditamai apartamentoiul, cît o vilă măricică, în cartierul infamului Popoviciu.

L-au urmat repejor în acest demers alţi consilieri: Chifu, Oprea şi bizarul Lăzăroiu. Ce contează că respectivii sînt demnitari şi, pe cale de consecinţă, nu au voie să facă politică, fie ea şi de dreapta? Ne mai încurcăm în mărunţişuri! Important e că dreapta preşedintelui e, scuzaţi, pe mîini bune! Să trăiţi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s