Home

Pedelicii au intrat în faza pîrelor la noii stăpîni. Nu d-alea cu justiţia în pericol, lovitură de stat şi alte mizerii macovisto-băsiste. De-acum, au coborît la bîrfa ordinară, groasă, de mahala. EBA, o ştiţi, aia toantă, cu buze groase, şi-a pîrît în ditamai Parlamentul Europei colegele din partid! Am auzit că s-a hăhăit multă vreme pe holurile înaltului for de la Bruxelles despre inteligenţa „fetei preşedintelui”.

Acu vine un altul, din parohia lui Boc, pe numele său de cuvîntător Alin Tişe, senator, deh, care-l pîrăşte la şeful guvernului european, vestitul Barroso, pe ministrul culturii de la noi. Pentru că, ţineţi-vă bine, ministrul ar vrea capitală culturală europeană Timişoara, ignorînd Napoca bocistă! Mă întreb dacă ar putea urma ceva şi mai penibil. Probabil că da. Au pedelicii un izvor nesecat de neam-prostie în secta aia a lor.

Zău aşa, să ne mai mirăm că ne tratează europenii vestici cu curul? N-ajunge că le dăm ţigani, spărgători de bancomate, clonatori de carduri, ciorditori, şuţi, cerşetori şi alte lăcuste, mai vin şi muhaielele astea să se pîrască, de parcă ar fi la staborul lui Cioabă! Uneori, mă gîndesc serios că ne merităm soarta. Şi că n-avem ce căuta în UE.

Reclame

3 gânduri despre „Ca-n staborul lui Cioabă

  1. Dacă nu ne pârăşte nici unul că la Caracal s-a răsturnat carul (ştii tu care) şi n-a făcut nimeni curăţenie, n-am făcut nicio şmecherie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s