Home

„Există un risc major și real pentru schimbarea direcției spre Est a României. Nu este numai un vis urât, nu este un pericol inventat. (…) Federația Rusă nu stă și doarme, are planuri de lungă durată.” Şi: „dacă USL va cîştiga Cotroceniul, România va arăta ca o dictatură asiatică”.

Dacă Monica Macovei chiar crede ce spune, avem o problemă. Am zis „avem”? Sorry. Are dumneaei, komisara. Probleme de logică, în primul rînd. De ce aia calului ar vrea românii să meargă oblu la Moscova? Ca să ce? Să-l preamărească pe gospodin Putin? Nu, mulţam, noi avem Putinul nostru. Mai jigărit, mai bezmetic, dar orişicît… Să trăiască mai prost decît aici, pe mîndrele noastre plaiuri? Marş, mă!

Dacă s-ar face un sondaj pe bune şi i-am întreba pe poporeni dacă vor să mergem spre est, spre  Moskva, cum clamează bretonata, nu cred c-ar ieşi cu „vrem” mai mult de 1-2% ciudaţi şi exaltaţi. În marja de eroare. Sau, cine ştie, poate îşi imaginează unii că, mergînd tot spre est, ajung mai repede în State!

Aşa stînd lucrurile, de ce claxonează aiurea madam Macovei? Îşi imaginează, cumva, că-i poate speria pe unii mai slabi de înger din propriul partid? Eu îi acord un oarecare credit că nu e psiho-pupu, şi că e vorba doar o stare de narcoză etilică. Aşa că, Mona, du-te şi te culcă. Şi mai vorbim după…

Chestia cu „dictatura asiatică” n-o mai comentez. Asta e la limita cirozei. În fază terminală.

 

Reclame

2 gânduri despre „Mona, du-te şi te culcă!

  1. Acu’ e clar că porcuroarea e tembelă, la fel cu nen’su, Băsău’! Da’ asta nu-i scuză pentru politicienii români care constant se manifestă ca fiind antiruşi. Cam aşa a fost distrusă economia României, care avea ca piaţă principală de desfacere fosta URSS, şi-n prezent poate ţie ţi-o fi plăcând factura la gaze!
    Nu-i nevoie să mori de dragu’ lor, da’ cui foloseşte tâmpenia de propagandă anti?

  2. @Cârcotaşu: da. Asta a fost una din marile tîmpenii postdecembriste. Iar ruşii nu ne-o vor ierta, multă vreme.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s