Home

Se întîmplă ceva cu „femeile lui Băsescu”. Singurele care contează cu-adevărat pentru el: fiica cea mică şi eterna pompadură. EBA s-a făcut de baftă la Bruxelles, în Parlamentul European. Mai întîi prin grimasele sale bizare, care au devenit repede viral pe internet (vezi mai sus), de se tăvăleşte populaţia de rîs, apoi, printr-o ieşire ţîfnoasă, de ţăţică supărată pe vecinii care i-au furat o găină.

Mai pe şleau, a început să se certe în PE cu un italian, explicîndu-i ăluia că ea, singură, a cîştigat alegerile în ţară, mai ceva ca un partid! De parcă lumea n-ar şti ce mînăreli pe faţă s-au făcut la PDL ca să iasă toanta europarlamentar. Am senzaţia că nervozitatea din ultima vreme a lui tătîne-său se transmite instant şi progeniturii.

elena-udrea-intalniri-secrete-la-nivel-inalt-197799Udrea nu-i nervoasă, dar, de cînd a fost la Cotroceni, pentru „instructaj”, şi de cînd Băsescu a ieşit public s-o decreteze „delfină”, numai bună pentru conducerea pedeleului, a devenit, dacă vă vine să credeţi, şi mai tupeistă. Ea se imaginează deja o papesă a dreptei, împarte indulgenţe şi funcţii, pentru ea şi pentru yesmeni, ba anunţă şi cine o să candideze din partea USL-ului!

Un singur lucru nu-i iese, oricît de mult şi-ar aduce aminte de originile-i peizane: să fie populară. Obsedată de povestea cu tocurile, pe care i-a reproşat-o drăgăstos protectorul cotrocenist, Nuţi plusează, cam penibiluţ, şi ne anunţă că, dacă destinul i-o cere, ea vine şi în tenişi!  Tenişi să fie, dar musai Gucci sau Louboutin!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s