Home

Deci avem aşa: un judecător al CSM, care nu e pe „partea bună”, şi un DNA. Il ştiţi, cel mult ridicat în slăvi. Şi ce face DNA? Păi face un abuz. Monumental. Grotesc. Intră pe şest în sediul CSM şi ridică un calculator al respectivului judecător. Fără mandat de percheziţie, fără aviz de la CSM, fără să fi început măcar urmărirea penală, cum zice legea.

Judecătorul face gît. Normal. Şi ce zice DNA? Să vedeţi, a fost „o eroare materială”! Adică, duceţi-vă dracului, noi sîntem acoperiţi. Las’ că obţinem aviz şi mandat de percheziţie după. Păi, ştiţi, codul de procedură penală… Ei, lasă, ne mai încurcăm în mărunţişuri. Naşul e cu noi!

E momentul să băgăm nişte chestii de tabloid: „Incredibil! Şoc! Rămîi prost!”. Dacă-şi permite DNA să-i facă aşa o mizerie unui judecător de la forul suprem al justiţiei, vă daţi seama ce-i poate face unui oarecare? Cum zicea cineva, Justiţia nu doar că nu mai e legată de ceva vreme la ochi, dar a rămas şi borţoasă, după violuri repetate. Bănuiţi cine a „tatăl”.

Credeţi că va ieşi la pupitrul cu steaguri în spate Napoleonul justiţiei, să înfiereze cu mînie prezidenţială întîmplarea? Ei, aş! Dar Macovei, această justiţiabilă cu breton? Nţ. E ocupată cu partidul, candidatura, lupta cu Blaga. Cumva şefa CSM, procuroarea Hăineală? Nu mă faceţi să rîd!

O să chiuie de la Bruxelles madam Reading, comisara pe justiţie? Neah, nu-i atacă ea pe „ai noştri, popularii”? Fireşte că vigilenţii ideologi băsişti, alde Aligică, Ghinea ş.a., vor merge pe burtă, că nu se face. Ei sînt cu lovitura de stat uselistă, cu alte alea. Altfel, justiţia e încă pe mîini păroase, dar bune.

Reclame

Un gând despre „Incredibil! Şoc! Rămîi prost!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s