Home

Mie-mi place îmbăţoşarea asta de ultim ceas a lui Corlăţean&Ponta. Şi, dacă mă gîndesc bine, ar trebui să-i placă şi lui Băsescu. Că doar numai în urmă cu vreo doi ani, cînd încă era pe cai mari, le-o zicea olandejilor de la obraz, cam în stilul becalian, că la ei e traficul de droguri, în port la Amsterdam, nu la Albiţa. Ba, le-a zis şi de curve…

Cam asta e povestea cu Schengen. A stabilit nenea UE criterii? Stabilit. Le-am făcut? Făcut. Inclusiv un miliard de euro investiţi pentru securizarea graniţelor. Păi ce mai vrei, musiu? Mda, dar n-aveţi bască! Aha! Atunci, asta e. Sunaţi-ne voi cînd aveţi timp. Noi avem treabă. Restul e smotoceală internă.

Băse s-a sucit, în stilul său şmenăresc, şi le aruncă superior uslaşilor că ne trebuie musai bască (MCV). Pe vremea bocilor nu ne trebuia. Atunci, providenţialu era băţos rău şi se stropşea patriotic la francezi şi germani, că noi n-o să stăm ca rîmele. Acum, stă ghiocel, fără greţuri, că are datorii mari de tot la populari, din vară. Cînd i-au salvat fundul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s